Calculatoare pentru contribuabilii sălăjeni, la sediile Finanţelor

ANAF a pus la dispoziția contribuabililor, în majoritatea sediilor sale, calculatoare în sistem self service, pentru a-i ajuta pe aceştia să se familiarizeze cu serviciile online. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale, transmite Agenţia, într-un comunicat de presă.
În judeţul Sălaj, au fost amplasate astfel de calculatoare la sediul Agenţiei Judeţene, din Piaţa Iuliu Maniu, nr. 15, precum şi la serviciile fiscale orăşeneşti din Şimleu Silvaniei (Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 23, cam. 2), Cehu Silvaniei (Piaţa Trandafirilor, nr. 18, cam. 1) şi Jibou (str. Casanilor, nr. 7, bl. V30, ap. 2)
„Inspectorii fiscali vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispoziție de ANAF: înscrierea în Spațiul Privat Virtual, depunerea de declarații, consultarea ghidurilor și informațiilor existente pe site-ul ANAF”, mai arată sursa citată.
Anunţul a fost făcut în contextul în care, începând din 1 ianuarie 2019, comunicarea între ANAF şi contribuabili va fi realizată exclusiv online.

Alte articole

One Thought to “Calculatoare pentru contribuabilii sălăjeni, la sediile Finanţelor”

  1. Anonim

    normal at fi fost sa-i invete pe cei de la finante minimul despre noul cod fiscaol, despre modificarile aparute, sa foloseasca ei calculatoare si dupa aceea sa incerce aceste sisteme noi.

Leave a Comment