Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Cercul Militar din Zalău

Absolvenţii sălăjeni care vor să se angajeze sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă organizată special pentru ei de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Evenimentul va avea loc în 19 octombrie, la Cercul Militar din Zalău, situat pe strada Simion Bărnuţiu, nr. 91, începând cu ora 10.

„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”, au precizat oficialii AJOFM Sălaj într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, evenimentul ca are obiectiv principal creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.
Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune pot comunica locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei.

Alte articole

Leave a Comment