Bani europeni pentru pescuit

Comisia Europeană a aprobat Programul de Acvacultură și Pescuit 2021-2027 pentru România, în valoare totală de 232 milioane euro.

În România, banii europeni vor sprijini:

  • investiții pentru respectarea obligației de debarcare și modernizarea infrastructurii de pescuit;
  • eficiența energetică și decarbonizarea pescuitului și acvaculturii;
  • sprijin pentru pescuitul costier la scară mică; investiții în proiecte de acvacultură durabilă;
  • diverse acțiuni care contribuie la obiective de conservare.

Din cele două programe de pescuit anterioare, inclusiv antreprenorii au putut atrage bani europeni, pentru afaceri precum: crescătoriile de pește, restaurantele cu specific pescăresc, investiții în agrement cu bărci și pescuit etc.

M. S.

One Thought to “Bani europeni pentru pescuit”

  1. […] Comisia Europeană a aprobat Programul de Acvacultură și Pescuit 2021-2027 pentru România, în valoare totală de 232 milioane euro. În România, banii europeni vor sprijini: investiții pentru respectarea obligației de debarcare și modernizarea infrastructurii de pescuit; eficiența energetică și decarbonizarea pescuitului și acvaculturii; sprijin pentru pescuitul costier la scară mică; investiții în proiecte de acvacultură durabilă; diverse acțiuni care contribuie la obiective de conservare. Din cele două programe de pescuit anterioare, inclusiv antreprenorii au putut atrage bani europeni, pentru afaceri precum: crescătoriile de pește, restaurantele cu specific pescăresc, investiții în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment