Atenție! E-mail-uri false în numele Fiscului

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) ne atenționează cu privire la o posibilă fraudă în desfășurare ce presupune e-mail-uri trimise în numele cabinetului președintelui ANAF. Aceste e-mail-uri nu sunt trimise de Agenție și destinatarii nu ar trebui să le deschidă sau să urmeze instrucțiunile indicate, adică să nu sune la numerele de telefon din e-mail și să nu răspundă la acele mesaje.
„ANAF atenționeazã contribuabilii cu privire la e-mail-uri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF. Precizãm cã, nu existã vreo persoanã cu numele Maria Voicu care sã-și desfãșoare activitatea la Cabinetul Președintelui.
Pentru siguranța dumneavoastrã, vã sfãtuim sã nu deschideți aceste e-mail-uri, iar dacã au fost deschise, sã nu urmați pașii descriși în acestea: sã nu apelați numãrul de telefon afișat/recomandat sau sã dați Reply la e-mail.
Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã a sesizat organele abilitate cu privire la aceasta situație, pentru continuarea cercetãrilor și prevenirea unor potențiale fraude”, transmite ANAF în comunicatul remis redacției noastre.

Alte articole

One Thought to “Atenție! E-mail-uri false în numele Fiscului”

  1. Anonim

    Cum, chiar există persoane care cred că „președintele anaf” le trimite personal mesaje?

Leave a Comment