Anunț

Aceasta informare este efectuată de către SC LIVADA BIO SRL cu sediul în loc. Panic, nr. 1/S, camera 4, comuna Hereclean, jud. Sălaj ce intenționează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj obținerea unui Aviz de gospodărire a apelor pentru investiţia ,,Inființare unitate producție peleți în localitatea Hereclean, județul Sălaj’’.
Aceasta investiție este o investiție nouă. Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa sus mentionata sau pot inainta observatii in termen de 5 zile de la data publicarii la S.G.A. Sălaj, str. Corneliu Coposu nr. 91, mun. Zalău, jud. Sălaj.

One Thought to “Anunț”

  1. […] obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de gospodarire… Articolul Anunț apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment