Află dacă eşti câştigătorul celei de-a doua extrageri din cadrul Loteriei bonurilor fiscale

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj informează că cea de a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 28 iunie a.c., ora. 17.00. În urma acestei extrageri, bonul fiscal trebuie să aibă valoarea totală cuprinsă între 135,00 şi 135,99 lei, să fie emis în data de 23 mai 2015 şi să nu aibă menţionat CUI-ul cumpărătorului, respectiv achiziţia bunurilor/serviciilor menţionate în bonul fiscal să nu fie destinate activităţii unei persoane juridice. De precizat faptul că bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt câştigătoare la prima etapă a Loteriei bonurilor, urmând să participe la o nouă extragere dacă vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri.

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 29 martie – 31 mai 2015. Fondul de premiere pentru această extragere ocazională este de 1.000.000 de lei, urmând a fi acordate maximum 100 de premii.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 23 mai, cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la orice unitate ANAF, indiferent de arondarea fiscală, cu bonurile în original, o copie a actului de identitate si o cerere. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu  originalul”, pe care se înscrie un număr unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de înregistrare al bonurilor care au făcut obiectul cererilor de revendicare, va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF. În acest mod, fiecare persoană care a depus o cerere de înregistrare, va putea verifica existenta acestuia pe lista centralizatoare.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depăşirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

În cazul realizării celei de a doua etape de selecţie în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuată cu urnele CN „Loteria Română”, într-o nouă extragere televizate, care va fi anunţată ulterior. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câştigător şi, totodată, baza de referinţă la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător. Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit, continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare, sunt eliminate din listă.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale” şi verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.mfinante.ro la rubrica Loteria bonurilor fiscale: http://www.mfinante.ro/loteriabonurilor.html?pagina=loteriabonurilor.

3 Thoughts to “Află dacă eşti câştigătorul celei de-a doua extrageri din cadrul Loteriei bonurilor fiscale”

  1. […] Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj informează că cea de a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 28 iunie a.c., ora. 17.00. În urma acestei extrageri, bonul fiscal trebuie să aibă valoarea totală cuprinsă între 135,00 şi 135,99 lei, să fie emis în data de 23 mai 2015 şi să nu aibă menţionat CUI-ul cumpărătorului, respectiv achiziţia bunurilor/serviciilor menţionate în bonul fiscal să nu fie destinate activităţii unei persoane juridice. De precizat faptul că bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt câştigătoare la prima etapă a Loteriei bonurilor, urmând să participe la o Sursă știre […]

  2. […] Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj informează că cea de a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 28 iunie a.c., ora. 17.00. În urma acestei extrageri, bonul fiscal trebuie să aibă valoarea totală cuprinsă între 135,00 şi 135,99 lei, să fie emis în data de 23 mai 2015 şi să nu aibă menţionat CUI-ul cumpărătorului, respectiv achiziţia bunurilor/serviciilor menţionate în bonul fiscal să nu fie destinate activităţii unei persoane juridice. De precizat faptul că bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt câştigătoare la prima etapă a Loteriei bonurilor, urmând să participe la o …mai multe stiri […]

  3. Nico

    Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: nico.circiu@gmail.com

Leave a Comment