Absolvenţii sălăjeni, aşteptaţi la Bursă cu peste 200 de locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj organizează  vineri, 19 octombrie, de la ora 10, la Cercul Militar din Zalău, Bursa locurilor de muncă destinată absolvenților.

Deocamdată au confirmat participarea la eveniment 12 angajatori, oferind un număr de 211 locuri de muncă, din care 17 sunt pentru persoane cu studii superioare, ne-au transmis reprezentanţii Agenţiei-

Principalele posturi oferite pentru persoanele cu studii medii/fără studii sunt cele de trefilatori, instalatori, confecţioneri tapiţerie şi muncitori necalificaţi, iar pentru persoanele cu studii universitate sunt comunicate posturi de ingineri în diferite ramuri de activitate, economişti şi agenţi turism.

La această ediţie a bursei vor participa şi reprezentanţi ai Centrului Militar Sălaj,  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj şi Inspectoratului de Jandarmi Sălaj, oferind tinerilor absolvenţi locuri  de şcolarizare în aceste domenii de activitate.

La Bursă sunt aşteptaţi absolvenții promoției acestui an, dar și alte persoane aflate în căutare de loc de muncă, indiferent dacă au sau nu experienţă.

Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune mai pot comunica locurile de muncă vacante la sediul AJOFM Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment