Polițiștii au un mesaj pentru șoferii care fac live-uri la volan: “Opriţi nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!”

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) avertizează asupra pericolului de a filma live la volan, spunând că nu este „cool” şi că această „nebunie” care a făcut victime ar trebui oprită. Postarea de pe pagina de Facebook a ministerului a devenit rapid virală.

„Oameni buni, opriţi live-urile de la volan! Înţelegeţi că nu sunteţi cu nimic mai cool dacă vă filmaţi în timp ce conduceţi. Vă puneţi în pericol pe voi, dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Filmarea are mari şanse să apară în buletinele de ştiri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriţi nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toţi utilizatorii de facebook să ne anunţe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!”, scrie MAI pe pagina sa de Facebook.

Textul este însoţit de o fotografie cu un şofer care face live pe Facebook, la filmare comentând şi „Moartea”: „Mai stai la live? Întreb pentru mine”.

Postarea a devenit virală, iar într-o oră a strâns deja peste 2.500 de aprecieri şi 1.900 de distribuiri.

Avertismentele poliţiştilor vin în contextul în care multe accidente rutiere au avut loc din cauza şoferilor care transmiteau live pe reţelele de socializare.

 

Alte articole

One Thought to “Polițiștii au un mesaj pentru șoferii care fac live-uri la volan: “Opriţi nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!””

  1. Anonim

    sa se dubleze cuantumul amenzilor si cel mai important sa FIE APLICATE SANCTIUNIII !!!!

Leave a Comment