7,2 % pentru investiţii în bugetul pe 2023

„Anul viitor vom avea o #creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei.
Și anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru #investiții, aproape 90 de miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a #României, dar și în creșterea investițiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022.
Investițiile înseamnă, pe lângă #dezvoltare și #modernizare în toate sistemele cheie, și crearea de noi locuri de muncă. În contexte economice dificile, precum cel prin care trecem, investițiile sunt cea mai bună soluție pentru a le asigura cetățenilor un trai decent, mai multe oportunități și creșterea #veniturilor.”, premierul României, președinte al Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.
Biroul de presă al PNL
(P)

3 Thoughts to “7,2 % pentru investiţii în bugetul pe 2023”

  1. […] „Anul viitor vom avea o #creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei. Și anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru #investiții, aproape 90 de miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a #României, dar și în creșterea investițiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022. Investițiile înseamnă, pe lângă #dezvoltare și #modernizare în toate sistemele cheie, și crearea de noi locuri de muncă. În contexte economice… Citeste mai mult […]

  2. […] „Anul viitor vom avea o #creștere semnificativă a bugetului alocat investițiilor: 7,2%, reprezentând peste 110 miliarde de lei. Și anul acesta, am alocat cea mai mare sumă din ultimii 32 de ani pentru #investiții, aproape 90 de miliarde de lei. Măsurile bune luate de guvern se văd în creșterea economică a #României, dar și în creșterea investițiilor străine directe, care au fost peste 9 miliarde de euro în 2022. Investițiile înseamnă, pe lângă #dezvoltare și #modernizare în toate sistemele cheie, și crearea de noi locuri de muncă.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment