30 septembrie 2020 – Termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sălaj reamintește contribuabililor faptul că termenul limită de depunere a notificării, prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante, este data de 30 septembrie 2020, sub sancțiunea decăderii.
Această facilitate fiscală poate fi solicitată de contribuabilii care înregistrează obligații bugetare restante la data de 31.07.2020 și îndeplinesc condițiile prevăzute la Cap.I din Ordonanța Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale, cu modificările și completările ulterioare.
Contribuabilii, care depun notificări până la data de 30 septembrie 2020 și care își mențin intenția de a beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare, pot depune cereri de restructurare a obligațiilor până la data de 31 decembrie 2020, dată până la care trebuie să se adreseze unui expert independent, în vederea întocmirii unui plan de restructurare și a testului creditorului privat prudent.

M.S.

Leave a Comment