Zălăuanca Paula Rad a fost revelația serii la „Românii au Talent”

Prima ediție din sezonul șapte al concursului-spectacol „Românii au talent” a oferit o surpriză de proporții atât celor prezenți în sala de spectacol, juriu și public, cât și milioanelor de telespectatori care au urmărit de acasă popularul show de televiziune.

Printre concurenții care s-au remarcat la preselecțiile „Românii au talent” se numără și zălăuanca Paula Rad. Tânăra a uimit prin talentul ei, dar și prin forța reprezentației, atingând cea mai mare performanță pe care o poate obține un concurent în fazele de preselecție ale concursului. „Pentru că încă nu mi-am gasit un loc de muncă în domeniul muzicii, deși încă mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit, cu modestie, Paula, la “Românii au talent”. Paula are 28 de ani, a absolvit Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău și a studiat Opera la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași. La showul de vineri seara „Românii au talent”, zălăuanca a reușit, prin vocea sa produndă și talentul pe care l-a șlefuit în anii de studiu, să facă, atât publicul cât și juriul, să lăcrimeze și să o răsplătească în final cu ropote de aplauze. Sigură pe vocea sa, Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenți in sală cu piesa „O mio babbino caro”.„Sper să schimbăm viața în ceea ce meriți să trăiești”, i-a spus, emoționată, Mihaela Radulescu. Florin Călinescu a spus, impresionat de vocea Paulei, că nu înțelege cum un asemenea talent nu a fost până acum remarcat de cei care ar fi trebuit să facă acest lucru. Andra a fost cel mai mult marcată de prestația Paulei Rad: „Este cel mai emoționant moment. Vai ce ai putut să faci”!”. Andra a acționat fără nicio ezitare „butonul auriu” care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat și este marcat de un moment spectaculos de lumini și confetti în cadrul spectacolului. 

2 Thoughts to “Zălăuanca Paula Rad a fost revelația serii la „Românii au Talent””

  1. Anonim

    Bravo Paula !Ai o voce deosebita cum rar mi-a fost dat sa aud .Pacat ca cei care ar trebui sa tina cont de talentul tau ,sunt surzi .

  2. localnic din Zalau

    Ea a reusit sa ne emotioneze cu vocea ei, iar noi, concetatenii ei trebuie sa-i fim alaturi cu voturile noastre , ale tuturor, atunci cand va avea nevoie de ele.Sa nu uitam, sa o votam ! chiar merita.

Leave a Comment