Zălăuanca Aurelia Ardelean, dată afară din competiţia „Supravieţuitorul”

Zălăuanca Aurelia Ardelean nu a rezistat mai mult de şase zile în competiţia „Spravieţuitorul” transmisă de ProTV. În vârstă de 37 de ani, concurenta a fost eliminată din competiţie în urma unui duel ce a avut loc pe insula exilului şi pe care telespectatorii l-au putut urmări luni seara.

Poreclită „Rapunzel”, graţie părului său lung şi blond, Aurelia a fost supusă, alături de Alex, Lucian şi Liviu, unei probe eliminatorii. Concurenţii au trebuit să desfacă nodurile unui sac în care se aflau mai multe piese de puzzle şi apoi să reconstituie întregul. Răpusă de oboseală, zălăuanca nu a a fost prea îndemânatică şi nici nu a reuşit să se concentreze, astfel că a fost ultima care a reîntregit puzzelul, motiv pentru care a părăsit show-ul televizat şi a pierdut orice şansă de a câştiga premiul de 100.000 de euro

Ea a mai fost la un pas de eliminare şi în episodul anterior, când a ajuns ultima la mal la proba de înot, motiv pentru care a fost trimisă pe insula exilului, alături de un alt concurent.

„Facem puzzle după atâtea zile de stres si oboseală, nemâncaţi şi pe caldură. E foarte greu. Nu m-am mai putut concentra, nu mai vedeam piesele, mi se dubla imaginea. Sunt foarte, foarte supărată că mă duc acasă. Gust amar, puţin zis, de-a dreptul mi s-a spart fierea”, a declarat Aurelia după eliminare.

Întrebată ce a visat să mănânce în perioada petrecută pe pământ filipinez, femeia de afaceri a răspuns: “Am visat slănină, cu ceapă, roşii, brânză usturoaie, muştar şi să am copiii lângă mine”, mărturisind că se aştepta să fie eliminată pentru că se simţea tot mai obosită. “Este foarte greu, inimaginabil de greu. Şi-au pus amprenta stresul, nedormitul, nemâncatul”.

Aurelia Ardelean este administrator al unei ferme de porci din judeţul Sălaj şi al unui salon de înfrumuseţare din Zalău. Ea a fost căsătorită cu Dumitru Ardelean, un cunoscut om de afaceri sălăjean, cu care are doi copii.

7 Thoughts to “Zălăuanca Aurelia Ardelean, dată afară din competiţia „Supravieţuitorul””

 1. Mihai

  Da’ la ce se pricepe, la ce are indemanare cu IQ-ul ei rudimentar? Cred ca daca o intrebi cate oua face porcul n-o sa raspunda din prima.

 2. Gelu paralelu

  Bravo ma, asta e singurul sălăjean de care v-ati găsit sa scrieți. Care-i treaba Andreea, îți faci coafura 3 luni pe gratis pt reclama?

 3. Ramona

  Vai da rautaciosi puteti fi !!! ???rusine !!!

 4. Anonim

  O blondă intră bucuroasă într-un bar și comandă o băutură. Barmanul o întreabă ce sărbătorește.
  – Tocmai am terminat un puzzle si mi-a luat numai 3 luni să-l fac.
  – Ei, și ? Intreabă barmanul.
  – Pe cutie scria 2-4 ani !

 5. Mare pierdere pentru judet. Sa candideze la parlamentare din partea psd.

 6. Milu

  Rapunzel, Rapunzel………….

 7. La parlament din partea PSD?!

  Hai ca-i tare, dar nu imposibil. Intra in competitie directa cu Cota, alta somitate a judetului.

Leave a Comment