Zălăuanca Andreea Pojar merge în următoarea etapă a concursului MasterChef

Doar unul dintre cei doi zălăuani, participanţi la Masterchef, au reuşit să-şi păstreze şorţul şi să treacă în următoarea etapă a concursului.

În etapa desfăşurată marţi seara, prima probă la care au fost supuşi concurenţii i-a dat bătăi de cap lui Alin, acesta fiind eliminat de către cei trei juraţi. În schmb, Andreea Pojar, care a uimit juriul la preselectii cu un desert, a primit undă verde în următoarea etapă, reuşind să rămână printre cei 24 de concurenţi care vor intra săptămâna viitoare în bucătăria Masterchef..

La prima probă, concurenţii au avut de curăţat crapi care au fost aduşi cu o camionetă în platoul emisiunii. Cei 80 de concurenţi au rămas înmărmuriţi când au observat că peştii sunt vii, mulţi dintre participanţii la concurs fiind nevoiţi să apeleze la îngrijiri medicale în timp ce îi curăţau, deoarece peştele se zbătea şi le îngreuna munca.. Juraţii au început eliminările şi doar 48 din cei 80 de concurenţi au mers mai departe, printre care şi zălăuanca Andreea Pojar.

Proba care a urmat a pus la încercare imaginaţia concurenţilor, aceştia trebuiand să impresioneze juraţii prin pregătirea unui preparat din cartofi. Chiar dacă Chef Florin a avut câteva comentarii răutăcioase, preparatul Andreei, cartofi la cuptor cu bacon, caşcaval şi un sos de usturoi cu iaurt, i-a oferit fetei şansa de a intra în bucătăria Masterchef.

Alte articole

2 Thoughts to “Zălăuanca Andreea Pojar merge în următoarea etapă a concursului MasterChef”

  1. Cristinutza

    Bravo colega:*

  2. Anonim

    felicitari salajencei noastre.Bravoooo.

Leave a Comment