Whatsapp nu va mai funcţiona pe toate telefoanele

Aplicaţia de mesagerie Whatsapp anunţă că începând cu data de 1 februarie 2020 nu va mai asigura suportul pentru o serie de telefoane Android şi Iphone. Este vorba de telefoane care au sistemul de operare învechit, respectiv Android versiunea 2.3.7 şi mai vechi, precum şi pentru iOS 8 şi cele anterioare.

WhatsApp a adăugat în mod regulat funcții noi, iar unele dintre aceste funcții necesită telefoane puternice și versiuni mai noi pentru Android și iOS pentru a funcționa corect.

De asemenea, WhatsApp a spus că unele dintre telefoane nu vor putea suporta funcțiile pe care intenționează să le aducă în viitor și, de aceea, încheie suportul pentru acestea.

„Nu ne vom mai dezvolta activ pentru aceste sisteme de operare; unele funcții ar putea înceta să funcționeze oricând. Dacă utilizați în prezent un sistem de operare mai vechi, vă recomandăm să treceți la o versiune mai nouă”, a spus WhatsApp pe pagina sa de asistență.

Astfel, utilizatorii de Iphone cu iOS 8 vor putea folosi aplicaţia doar până la 1 februarie 2020. WhatsApp a spus că utilizatorii versiunilor Android 2.3.7 sau mai vechi nu vor mai putea să creeze conturi noi și nici să revizuiască conturile existente. Cu toate acestea, vor putea continua să folosească WhatsApp până la 1 februarie 2020.

Alte articole

Leave a Comment