Trucuri pe care doar cei care câştigă în Call of Duty Warzone le cunosc

În Call of Duty jucătorii se împart în două categorii – cei care pierd constant şi cei care câştigă foarte des. Diferenţa între aceşti playeri, după cum afirma RivalCheats Hacks, constă în faptul că unii dintre jucători, cei care pierd, joacă pur şi simplu jocul, în timp ce alţi jucători, cei care câştigă, ştiu anumite trucuri pe care au învăţat să le folosească cu succes în jocuri.

De ce gamerii atraşi de Call of Duty Warzone prefera să utilizeze Aimbot şi Wallhack?

Aimbot este un cheat pentru Call of Duty pe care peste jumătate din jucători îl folosesc. Ideea din spatele acestui cheat este că permite jucătorului să tragă de la distanţe foarte mari şi chiar să nimerească, de cele mai multe ori letal.

Cu ajutorul unui astfel de cheat Call of Duty Warzone devine mult mai uşor de câştigat şi de foarte multe ori playerii care folosesc acest cheat câştiga. Desigur, este vorba şi despre tehnici şi abilităţi în acest joc, având în vedere faptul că sunt mulţi playeri care utilizează acest cheat.

Tot din categoria Warzone Cheats face parte şi Wallhack. Acest cheat pentru Warzone permite jucătorilor să vadă prin pereţi, ceea ce este extrem de important, pentru că vor detecta mai uşor cine se afla în clădire, dacă înăuntru sunt elemente pentru loot şi mai ales dacă sunt inamici înăuntru. Faptul ca jucătorul care foloseşte cheatul vede prin pereţi este foarte important şi oferă un avantaj considerabil în faţă competiţiei, făcând playerul mai greu de ucis. Mai multe cheaturi aici: Rivalcheats.com/cod-warzone-cheats/.

Alte trucuri în Warzone care nu implică utilizarea cheaturilor

Pe lângă jucătorii care cu cheaturi există şi cei care joacă foarte tehnic şi care reuşesc fără ele, însă aceştia sunt puţini. Un aspect semnalat de foarte mulţi jucători este că mor rapid atunci când joacă fără sunet:

  • setarea sunetului corect este foarte importantă şi este cea care poate face diferenţa între câştig şi pierdere
  • sunetul surround este de asemenea foarte important, iar dacă placa de sunet sau sistemul de acasă îl permite, ajuta jucătorul să îşi dea seama de unde vine inamicul, după sunet.

De asemenea, este important să fie folosite toate abilităţile din joc, aşa cum este cea de a întoarce capul fără a întoarce şi corpul. În momentul în care jucătorul priveşte în jur fără să întoarcă şi corpul, are avantajul de a se menţine în siguranţă, în condiţiile în care poate vedea totuşi în jur.

Selectarea corectă a armelor, a caracterului şi a tuturor elementelor din joc este de asemenea importanţă, însă diferenţa dintre a juca cu cheaturi şi a fi atent la toate detaliile este că cheaturile odată instalate îşi vor face treaba, pe când pentru a juca cinstit şi curat este nevoie de multă documentare.

Utilizând trucurile de mai sus, cu siguranţă şi jucătorii care pierd constant vor avea o experienţă mai bună şi mai uşoară în joc, fără frustrări şi fără stresul că vor muri în primele 5 minute de la începerea jocurilor.

 

Leave a Comment