Tenorul Sergiu Chirilă, urmărit de ghinion la „Românii au Talent”

Profesorul de canto clasic din Zalău, tenorul Sergiu Chirilă, a ratat vineri calificarea în finala show-ului “Românii au talent”. Din cauza unei răceli, Sergiu nu a reușit să impresioneze juriul cunoscutului show de televiziune, fiind chiar întrerupt înainte de finalul piesei de zgomotul soneriei juraților. Tenorul zălăuan a interpretat piesa „You Are So Beautiful” (Billy Preston/Joe Cocker) însă starea de sănătate și-a pus amprenta în mod negativ asupra interpretării acestei piese care, cu sigurață ar fi sunat perfect dacă Sergiu nu nu s-ar fi îmbolnăvit. Cu toate acestea, publicul dar mai ales susținătorii lui Sergiu pot vota în continuare pentru calificarea acestuia în finală. Sergiu Chirilă a reuşit să ajungă în semifinalele „Românii au Talent” în luna martie, după ce a interpretat piesa italiană Caruso (Te voglio bene assai) fiind cel de-al doilea sălăjean care a atins o performanță înaltă în popularul show TV, alături de naista Oana Lianu care s-a situat printre finaliști, în urmă cu patru ani.

Alte articole

10 Thoughts to “Tenorul Sergiu Chirilă, urmărit de ghinion la „Românii au Talent””

 1. Daniela

  Felicitari Sergiu!
  Ai incercat si asta e un prim pas.
  Bafta in viitor!

 2. Anonim

  Ati uitat de Oana Lianu cara a fost in finala??????

 3. Me

  Ne pare rau pentru acest mic incident, cu siguranta ar fi ridicat din nou sala in picioare, daca n-ar fi avut problema de sanatate! Era mai rau daca i s -ar fi intamplat asta la prima prestatie, in preselectii, pentru ca n-am fi stiut ca intr-adevar are o voce minunata si un real talent. Acum..a fost doar un moment neplacut, trecator! Sa fim seriosi, sunt multe vedete consacrate, fara voce buna sau chiar afone si totusi apar cu tupeu si aere in concerte pe bani grei! Sergiu Chirila merita oricum aplauzele noastre si ii dorim sa fie increzator in harul cu care este inzestrat! Cu siguranta vom mai auzi de el! Succes mai departe!

 4. Anonim

  Mai ascultati-l când canta live pe la Salajanutv si va ve-ti convinge singuri cât e de talentat.Cam asta e tot ce poate.

 5. Anonim

  nicio treaba!! praf si pulbere si in preselectii, si in seminfinala! de fapt, nici ca stiu cum a trecut de preselectii!

 6. Anonim

  slab, dincolo de laringita sau ce a spus ca a fost ceea ce nu s a simtit, fie vorba intre noi. slab si in preselectii si la prima prestatie. e salajean de al nostru insa nu e cazul sa laudam ceva ce nu exista.

 7. Anonim

  Nu mă uit la tv, de aceea nu cunosc emisiunea, eram în vizită și gazda urmărea concursul, am sesizat un tip cam afon oprit imediat de juriu prin acel buton, ceea ce am reținut că nu s-a mai întîmplat pînă atunci. Dacă era răcit se auzea altfel. Dacă era răcit, un „profesor de canto” NU se prezenta!

 8. Anonimule esti plinde rautate, venin si invidie.
  De ce ne otravesti si pe noi.Te compatimesc.Dai ceea ce ai.Daca traiesti o viata intreaga in aceasta rautate, suportam si noi cateva clipe cat citim veninul care il transmiti.Poate ai putea oferi altceva pentru tine in primul rand.Iti dorim succes!
  Sergiu m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa renunte.Dar cei care i-au platit cheltuielile cu emisiunea n-au acceptat.Asa ca nu a vrut sa-i supere si a acceptat sa intre desi era bolnav.A fost un erou intrand ca „un miel la junghiere”.Cei sufletisti stiu ce inseamna aceasta.Ceilalti nu pot sa inteleaga.Deci sa-i intelegem noi pe ei.
  Felicitari Sergiu!Bunatatea ta merge mai departe.
  Te apreciem si suntem alaturi de tine.Doamne ajuta!

 9. Trahanache

  Felicitari

 10. Da din pacate

  Sălăjanul nostru a fost slăbuţ şi în preselecţie, dar la lipsa de talente a trecut lejer.
  Să fim serioşi, că a ştiut de mult timp data şi ora la care va participa şi asta i-a precizat cu alte cuvinte Călinescu, dar cei spălaţi pe creier nu au înţeles mesajul.
  Nu mi-a plăcut atitudinea aceea uşor îngâmfată, dar acum s-a cam făcut de mândră minune. păcat

Leave a Comment