Sumă importantă strânsă la “Balul Rotary” pentru reabilitarea Casei Memoriale “Iuliu Maniu”

Un eveniment cu tradiție în Sălaj, Balul Rotary, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute  la Zalău, a reușit și în acest an atingerea unui scop deosebit de important pentru întreaga comunitate sălăjeană, mai precis strângerea de fonduri pentru reabilitarea Casei Memoriale “Iuliu Maniu” de la Bădăcin. Suma strânsă cu ocazia acestui eveniment este de 20.000 de euro, acești bani fiind direcționați exclusiv către finanțarea lucrărilor de reabilitare a Casei de la Bădăcin. Cele 250 de persoane care au participat la Balul Rotary din acest an s-au bucurat de prezența unor invitați speciali, artiști care au reușit prin prestația lor să încânte asistența: îndrăgita solistă de muzică populară Sava Negrean Brudașcu, grupul vocal Anatholis, grupul instrumental condus de profesorul Ionuț Dârjan, trupa de dans Feeling Dance Oradea și DJ Tică.

Fondurile au fost strânse atât înainte de bal, în conturile special deschise în acest scop, cât și în timpul acestuia, de la participanți și sponsori. 20.000 de euro este suma ce va fi direcționată pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Casei Memoriale “Iuliu Maniu” din Bădăcin, județul Sălaj, proiect demarat în primăvara anului 2016 de către preotul Cristian Borz.

“Vreau să mulțumesc Clubului Rotary Zalău pentru implicarea în acest proiect și pentru frumoasa sumă adunată, iar anul viitor, odată cu implicarea altor persoane, sper să finalizăm acest edificiu spre a fi deschis publicului larg”, a spus preotul Cristian Borz.

Scopul evenimentului a fost ca în An Centenar, membrii Clubului Rotary Zalău să pună umărul, sufletul și resursele la dispoziția acestui proiect ambițios, important pentru identitatea națională: reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu, de la Bădăcin, din județul Sălaj.

“Aș vrea să aduc mulțumiri tuturor celor 57 de firme care au sponsorizat acest proiect, cât și tuturor persoanelor fizice care au fost prezente la acest eveniment de suflet și pentru suflet. Rămân la convingerea că numai împreună putem face lucruri mărețe pentru generațiile următoare”, a spus în cadrul evenimentului,  Gavril Iepure, președinte Rotary Zalău.

Sponsorii acestei ediții a Balului Rotary au fost Multicom, Rematinvest, Cemacon, Electrogrup, Michelin, Fox Tools, Olimp Impex, Fibrex, Prosider International Trading, Holcim, Centrum RA Trans,Brilliant Parc, Uba Aparthotel, Boglar Champ, Digi Ray, PMT4 Operation & Service, Intertranscom, Asociatia Oamenilor de Afaceri, Max Bau Materiale, West CO, Conti, Dumas, Clio, Tacon, Orca, Ady Com, Avril, Dunca Group, Termoglas, Roofart, Bramac, Fad 22, Siebenburgisches Nugat, Temposanit, FBA Com, Info Plus, Drum Inserv, Pyramis, Policolor, Dakota Est, Societatea profesionala avocati Ielciu si Asociatii, Lasselsberger-Knauf, Agameds,  Rotary Buzias, Ceramicas Plus, Kober, Lumy Tools, Euro Narcis, Ascarom, Termizo XPS, Fibacryl,  Alverosal, Alidor, Banca Transilvania, BadenMob, Financiar Consult și Instalvlad. Magazin Sălăjean a fost unul dintre partenerii media ai acestui eveniment deosebit alături de alte trusturi de presă și televiziuni din județ și din țară.

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Sumă importantă strânsă la “Balul Rotary” pentru reabilitarea Casei Memoriale “Iuliu Maniu””

  1. Anonim

    kaka_maka> lOCDE FITE PENTRU FUFELE DIN POZA !! mARUNT RAU , FETELOR, CE AVETI LANGA VOI !

  2. Anonim

    Pentru batrânii care nu au lemne pentru foc, bani de medicamente când faceți o gală îmbuibaților?

Leave a Comment