S-au găsit câştigătorii campaniei: “Prinde acțiunea cu AXN și NextGen”

Cele 16 premii ale campaniei organizate de NextGen Communications și AXN au ajuns la fericiții câștigători. Campania s-a desfășurat în perioada 01.09.2014 – 30.09.2014 și face parte dintr-o serie de campanii organizate de NextGen. În plus, din dorința de a răsplăti fidelitatea abonaților săi, astfel de campanii au devenit tradiţie pentru NextGen.
Premile, oferite de AXN cu ocazia debutului sezonului 2 din serialului “Politiști fără frontiere”, au fost compuse din: 5 televizoare Smart LED Sony, 102cm, Full HD, 5 aparate foto Sony DSC-HX300V, 20MP, 3 telefoane mobile Sony Xperia Z1 Compact 4G şi 3 ceasuri Sony Smartwatch 2.
Monika Denes din Zalău a avut norocul de a fi desemnată câștigatoare în urma extragerii la sorți, aceasta a primit premiu un aparat foto digital Sony DSC-HX300V, 20MP.
“Politiști fără frontiere”, difuzat în fiecare marți de la ora 22 pe AXN, se bucură de prezenţa excepțională a lui Marcel Iureș. Serialul prezintă povestea unei echipe formate din cinci tineri detectivi ambițioși, conduşi de maiorul Louis Daniel. Fiecare episod prezintă povestea investigațiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondială și a urmăririlor spectaculoase, care străbat granițele țărilor europene.
(P)

Alte articole

2 Thoughts to “S-au găsit câştigătorii campaniei: “Prinde acțiunea cu AXN și NextGen””

  1. Anonim

    un alt mod de a-ti rasplati fidelitatea este acela ca dupa ce iti reziliezi contractul cu ei, sa afli ca de fapt nu ai reziliat nimic, ci doar a fost suspendat, 1-2-3 luni, si te trezesti ca iar iti factureaza cei de la NexGen servicul de cablu. Iar dupa ce le demonstrezi ca tu ai solicitat rezilierea si ai si predat echipamentul, iti mai vine o factura dupa un an ca nu ai predat echipamantul, si te trezesti ca te cauta cei de la Coface Romania, firma de recuperare creanta ca sa incaseze creanta ta catre NexGen.
    In concluzie, aveti grijă cum reziliati contractele cu ei si cum predati echipamentele, sa nu trebuiasca sa va razboiti cu firmele de recuperare datorii.
    si asa mi-a fost rasplatita fidelitatea caci am fost abonatul lor de când au aparut in Zalau si pana anul trecut, când au inceput sa taie din posturile tv si am renuntat la ei, infavoarea altora, mai scumpi, dar mai seriosi

  2. Anonim

    si ceilalti sunt la fel

Leave a Comment