Primăria Zalău a dat startul distracţiei de Ziua Copilului

Primăria Municipiului Zalău organizează, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a V-a ediție a evenimentului ,,1 Iunie ca-n povești!”. Activitățile au început marţi, 31 mai, cu un spectacol de teatru pentru copii, piesa ”Visul magic”.

În 1 Iunie, parcul se va transforma în loc de poveste, în care copiii se pot întâlni, într-o mare de baloane, cu personaje din povești. Aleile și amfiteatrul din Parcul Central aparțin micilor artiști care, începând cu ora 14.30 pot alege: Jocurile copilăriei (șotron, ștafetă, rațele și vânătorii). Desene pe asfalt – micilor artiști le punem la dispoziție cretă colorată, pentru a-și demonstra talentul. O atracţie irezistibilă pentru cei mici o reprezintă atelierul de Facepainting (machiaj artistic pentru copii): părinții și copiii curajoşi sunt invitaţi să experimenteze transformarea alături de Consiliul Local al Tinerilor.

Atelierul de pictură va pune la dispoziţia sărbătoriților acuarele și sfaturi de la profesioniști, din partea lor fiind necesară doar voinţa şi… imaginaţia.
De la ora 16.30, în amfiteatrul din Parcul Central Primăria îi invită pe cei mici şi pe cei mari la un spectacol cu copii, pentru copii, cu cântece și dans, iar de la ora 19 toţi pot trimite către cer dorințe și visuri, legate de baloane colorate.
În perioada 31 mai – 5 iunie, în Piața 1 Decembrie 1918 (platoul de marmură) vor fi la dispoziţia celor mici, baloane pe apă, bărcuțe și tobogan. Sute de copii s-au bucurat, marţi, de ,,Visul magic!,, – spectacolul de teatru interactiv oferit de Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalău, cadou de ziua lor.

Alte articole

Leave a Comment