Pentru patru zile, Clujul a fost capitala distracției

Simina Mureşan

Ediţia cu numărul XI al celui mai mare festival muzical din România a avut loc lângă municipiului Cluj-Napoaca, în Valea Gârbăului, unde aproximativ 60.000 de petrecăreți au participat la cele 140 de concerte.
Atracțiile primei seri au fost superstarul muzicii electronice, Paul Kalkbrenner și maestrul raggae-ului, jamaicanul de origine siciliană, Alborosie. Petrecerea de deschidere a festivalului a fost subliniată și de Vița de Vie, Șuie Paparude, Luna Amară și Dj-ul Utah.
Concertul susţinut de Emir Kusturica alături de formaţia sa The No Smoking Orchestra a fost cel mai aşteptat eveniment al celei de a doua zi de festival, la care au participat 16.000 de persoane. Cei de la The Sweet Life Society au încins atmosfera cu piesele “My sound”și “Dibilidong”.
Sâmbătă, Festivalul Peninsula a găzduit alți artiști precum : Ska-P, Marky Ramone’s Blitzkrieg, N.O.H.A, Modestep iar în cortul Freedom Music Arena a mixat britanicul Pete Tong, ajuns pentru prima oară în România.
În ultima zi a festivalului cei de la Ocho Macho, Robin and the Backstabbers și Rotfront a adunat mii de peninsulari la concertele acestora.

Alte articole

One Thought to “Pentru patru zile, Clujul a fost capitala distracției”

  1. so

    la ei se poate in afara orasului, la noi nu

Leave a Comment