Pensionarii zălăuani, așteptați la „seară de colinde” și cursuri gratuite de limbă franceză

Pensionarii zălăuani care vor să iasă din cotidian sunt așteptați la „seară de colinde” și la cursuri gratuite de limba franceză.
Activitățile sunt organizate de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalău, în fiecare zi de miercuri începând din 16 noiembrie, de la ora 14, la Clubul pensionarilor din municipiu – bulevardul Mihai Viteazul numărul 17 (parterul blocului Perla). „Având în vedere faptul că se apropie Sărbătorile de iarnă, ne-am gândit la activități specifice acestei perioade. În fiecare zi de miercuri, începând de săptămâna viitoare, la Clubul pensionarilor vor avea loc activități prin care cei prezenți, cei care doresc să participe, vor interpreta cântece, colinde și vor readuce la viața obiceurile specifice perioadei. La activitatea, pe care am intitulat-o sugestiv <<seară de colinde>>, îi așteptăm pe toți pensionarii interesați”, a precizat Ioan Ivașcău, președintele CARP Zalău. De asemenea, cursurile gratuite de limba franceză vor fi coordonate de profesorul Angela Breban. Pensionarii care doresc să se înscrie la aceste activități sunt așteptați la sediul CARP din municipiul Zalău.

One Thought to “Pensionarii zălăuani, așteptați la „seară de colinde” și cursuri gratuite de limbă franceză”

  1. […] Pensionarii zălăuani care vor să iasă din cotidian sunt așteptați la „seara de colinde” și  la cursuri gratuite de limba franceză. Citeste mai mult […]

Leave a Comment