”Mărțișoare pentru mame” – spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor

Primăria Municipiului Zalău şi Casa Municipală de Cultură Zalău invită zălăuancele la spectacolul muzical – coregrafic ”Mărțișoare pentru mame”. Spectacolul va avea loc miercuri – 4 martie, începând cu  ora 17,  la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Pe scenă vor urca: Ansamblul Artistic Profesionist ”Porolissum”, Ansamblul Folcloric de copii ”Columna”, Ioan Dordoi, Ileana Domuța Mastan, Vasile Coca, Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Andreea Vălean Indrecan și Claudiu Costinaș. Preţul unui bilet este de zece lei. Biletele se găsesc la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău și pot fi achiziționate de luni până joi în intervalul orar 10-18, respectiv vineri în intervalul 10-15.

Alte articole

2 Thoughts to “”Mărțișoare pentru mame” – spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor”

  1. Anonim

    Îmi aduc aminte de frumoasele spectacole de romanţe de 8 Martie, organizate în sala Primăriei, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Galeriile Sima etc. Nu se mai poate organiza așa ceva?

  2. Anonim

    Se pare că e greu, că nu-i cu cine… Nu avem doi câştigători ai Crizantemei de Aur – Pavel Păuşan şi Rodica Pop Seling -, nu avem un bas-bariton recunoscut – Dinu Iancu Sălăjean u -, așadar nu avem oameni valoroşi la îndemână pentru niște spectacole de calitate… ! Trebuie să aducem pe nu ştiu cine, de nu ştiu unde pentru trei hori şi sume tot de trei cifre…

Leave a Comment