Keno Polonia 20/70: Loteria cu extrageri din 4 în 4 minute

Polonia Keno este una dintre cele mai cunoscute loterii organizate în țara vecină. Se extrag 20 de numere din 70, iar frecvența este ieșită din comun: sunt evenimente din 4 în 4 minute. Aceasta înseamnă că un jucător la loto își poate rula bugetul în ritm alert.

Un alt joc loto polonez preferat de români este Polonia Multi, dar acolo sunt extrase 20 de numere din 80 (deci probabilitatea ca un număr să iasă este mai mic) și nu sunt mai mult de două extrageri pe zi. În principiu, se pot aplica aceleași strategii de pariere, dar mai cu „încetinitorul”.

Agențiile de pariuri licențiate care au în ofertă Keno Polonia 20/70 permit plasarea a 15 numere pe bilet, care pot fi jucate în combinații de maxim 8. Poți juca absolut orice sistem care se încadrează în marja amintită, fiecare având o anumită cotă, în funcție de probabilitatea de reușită. Câștigul este produsul dintre acea cotă și miza biletului (miza minimă este de 1 leu).

Cotele nu sunt aceleași la toți operatorii de jocuri de noroc, însă nici nu există diferențe foarte mari. Iată care ar fi cotele medii valabile pentru bilete simple cu o singură variantă de câștig:

  • Pariu pe un singur număr (sistem 1/15) – cotă 3.40
  • Pariu pe două numere (sistem 2/15) – cotă 12.50
  • Pariu pe trei numere (sistem 3/17) – cotă 47.00
  • Pariu pe patru numere (sistem 4/15) – cotă 180.00
  • Pariu pe cinci numere (sistem 5/15) – cotă 750.00
  • Pariu pe șase numere (sistem 6/15) – cotă 3500.00
  • Pariu pe șapte numere (sistem 7/15) – cotă 12500.00
  • Pariu pe opt numere (8/15) – cotă 50000.00

Așa cum se poate vedea, chiar și un bilet pe un singur număr care o cotă suficient de mare pentru a permite utilizarea unei strategii bazate pe miză progresivă. Chiar dacă nu garantează în niciun fel profitul, strategiile sunt folosite destul de des de pasionații de loterie. Ele nu se referă neapărat la o formulă matematică prin care este calculată miza viitorul bilet în funcție de miza/mizele precedentă/precedente. O strategie poate fi interpretată și ca un plan de joc.

Ce numere poți pune pe bilet

De exemplu, unii jucători pun de fiecare dată pe bilet datele de naștere ale membrilor familiei, sau date în care au avut loc evenimente importante pentru el. Alții selectează numerele primelor mașini care le-au apărut în față atunci când au ieșit pe stradă în ziua respectivă, lăsând totul la latitudinea hazardului.

Ca și în cazul altor jocuri loto, și pentru Keno Polonia 20/70 îți sunt puse la dispoziție instrumente prin care poți afla cu un singur click care au fost cele mai rare 5 numere (numerele reci), cele mai frecvente 5 numere (numerele calde), perechea cea mai frecventă de 2 numere, trio-ul cel mai frecvent, perechea consecutivă cea mai frecventă, trio-ul consecutiv cel mai frecvent.

Dacă nu ești interesat nici de strategia „numerelor calde”, nici de cea a „numerelor reci” poți lasă softul să pună pe bilet de la 1 la 15 numere aleatorii, pentru ca tu să alegi apoi sistemul. Până la urmă, este vorba de distracție. Dacă joci 2-3 bilete pe zi cu miza minimă, totul este sub control.

One Thought to “Keno Polonia 20/70: Loteria cu extrageri din 4 în 4 minute”

  1. […] Polonia Keno este una dintre cele mai cunoscute loterii organizate în țara vecină. Se extrag 20 de numere din 70, iar frecvența este ieșită din comun: sunt evenimente din 4 în 4 minute. Aceasta înseamnă că un jucător la loto își poate rula bugetul în ritm alert. Un alt joc loto polonez preferat de români este Polonia Multi, dar acolo sunt extrase 20 de numere din 80 (deci probabilitatea ca un număr să iasă este mai mic) și nu sunt mai mult de două extrageri pe zi. În principiu, se… Citeste mai mult […]

Comments are closed.