Eagle Festival pune Oradea pe harta marilor festivaluri de muzică din Europa în 2022

Sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu orele 18:00, pe Noua Arenă din str. Traian Blajovici, va avea loc inaugurarea Eagle Festival, care se dorește a fi cel mai important eveniment muzical organizat vreodată în Oradea.

Lista artiștilor prezenți va cuprinde nume de referință dîn industria festivalieră europeană precum Ummet Ozcan, Sunnery James & Ryan Marciano, Brooks, Noel Holler, Toby Romeo, Partydul KissFM și Aqila Atak.

Arena care va găzdui Eagle Festival va fi inaugurată în luna aprilie de către Primăria Oradea, și va avea o capacitate de 7.000 locuri.

Eagle Festival va fi primul eveniment de amploare organizat pe Noua Arenă, țintind încă de la început compania selectă a evenimentelor muzicale de profil, Oradea devenind astfel un reper pe harta marilor evenimente de acest gen din Europa.

”Dorim să oferim comunității orădene un eveniment de talie europeană, dar în același timp dorim să invităm publicul din toată țara să viziteze orașul nostru cu tot ce are el mai bun de oferit”, declară organizatorii festivalului.

Accesul la festival se va putea face la prețul promoțional de 179 lei până duminică, 17 aprilie, urmând ca ulterior, prețul să fie de 249 lei. Biletele sunt disponibile online pe www.eaglefestival.ro începând cu data de 4 aprilie.

În contextul eliminării integrale a restricțiilor cauzate de pandemia de Coronavirus, este așteptată o participare semnificativă a tinerilor din întreaga țară, Eagle Festival fiind unul dintre primele evenimente de acest gen organizate în acest an.

Doritorii vor putea petrece cu această ocazie un City Break în cea mai trendy destinație din România, odată cu participarea la eveniment putând vizita atât municipiul Oradea dar și petrece o zi de relaxare în faimoasa stațiune Băile Felix din apropiere.

Iubitorii de muzică din toată țara sunt așteptați în Oradea, sâmbătă, 7 mai 2022, între orele 18:00 – 04:00 pe Noua Arenă din Str. Traian Blajovici, la lansarea celui mai nou eveniment de muzică EDM din România – Eagle Festival.

 

Intră și tu în lumea Eagle Festival!

 

E-mail:            contact@eaglefestival.ro,

Website:          www.eaglefestival.ro

FB:                  facebook.com/Eagle-Festival-101427202525206

IG:                  instagram.com/eaglefestivalofficial

2 Thoughts to “Eagle Festival pune Oradea pe harta marilor festivaluri de muzică din Europa în 2022”

  1. […] Sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu orele 18:00, pe Noua Arenă din str. Traian Blajovici, va avea loc inaugurarea Eagle Festival, care se dorește a fi cel mai important eveniment muzical organizat vreodată în Oradea. Lista artiștilor prezenți va cuprinde nume de referință dîn industria festivalieră europeană precum Ummet Ozcan, Sunnery James & Ryan Marciano, Brooks, Noel Holler, Toby Romeo, Partydul KissFM și Aqila Atak. Arena care va găzdui Eagle Festival va fi inaugurată în luna aprilie de către Primăria Oradea, și va avea o capacitate de 7.000 locuri.  » Mai multe detalii […]

  2. […] Sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu orele 18:00, pe Noua Arenă din str. Traian Blajovici, va avea loc inaugurarea Eagle Festival, care se dorește a fi cel mai important eveniment muzical organizat vreodată în Oradea. Lista artiștilor prezenți va cuprinde nume de referință dîn industria festivalieră europeană precum Ummet Ozcan, Sunnery James & Ryan Marciano, Brooks, Noel Holler, Toby Romeo, Partydul KissFM și Aqila Atak. Arena care va găzdui Eagle Festival va fi inaugurată în luna aprilie de către Primăria Oradea, și va avea o capacitate de 7.000 locuri. Eagle… Citeste mai mult […]

Comments are closed.