Circuitul Anotimpurilor – o nouă excursie organizată de Primăria Zalău

Primăria municipiului Zalău îi invită pe amatorii de drumeții la cea de-a doua excursie din cadrul proiectului „Circuitul Anotimpurilor” – excursia de primăvară, organizată de municipalitate, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistic. Potrivit reprezentanților Primăriei Zalău, programul va fi următorul:

Ora 9.45: Punct de întâlnire – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău; Ora 10.00: Plecare din Zalău; Ora 10.40: Cripta familiei poetului Jósika Miklós, din comuna Surduc, construită de poet în memoria tatălui său, în 1825; Ora 11.30: Biserica de lemn „Sfânta Maria”, din Letca, cunoscută sub denumirea de „biserica iobagilor” care datează din 1665; Ora 12.15: Mănăstirea „Sfânta Maria”, din comuna Rus, ctitorită din temelii începând din anul 1997 și care poartă hramul „Izvorul Tămăduirii”; Ora 13.30: Casa tradițională din Răstoci; Ora 14.45: Stupina Meseșan, din Jac, cu degustare de produse apicole; Ora 16.00: Întoarcere la Zalău.

Acțiunea este organizată de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău și este parte a proiectului ,,Circuitul Anotimpurilor”, prin care ne propunem promovarea municipiului Zalău ca punct de plecare pe diferite trasee turistice din județ. Acest circuit îl organizăm pentru anotimpul primăvara, urmând ca, în anotimpurile următoare, să mergem în zone care sunt cele mai frumoase în acea perioadă.

Costul excursiei este de 25 lei și acoperă cheltuielile de transport, urmând să fie suportat individual de fiecare turist.

Organizatorii îi așteaptă pe doritori, în vederea înscirerii, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, situat în Clădirea Transilvania, Piața Iuliu Maniu nr. 4 – 6, zilnic, între orele 9 – 17, până în 8 mai 2019, excursia fiind organizată pentru un grup de 32 de persoane.

 

 

One Thought to “Circuitul Anotimpurilor – o nouă excursie organizată de Primăria Zalău”

  1. Anonim

    asta pute ca si cu spectacolul organizat de primarie, unde doar membri PSD si angajatii primariei au prins bilete de 2 lei

Leave a Comment