Cinci medalii de aur pentru chef Adrian Szucs

Cunoscutul maestru bucătar sălăjean Adrian Szucs a impresionat juriul competiţiei culinare internaţionale Korea Challenge Cup, ce a avut loc în perioada 12-14 mai, în Centrul Expozițional din Daejeon, Coreea de Sud. Membru al echipei culinare a României, chef Szucs a fost răsplătit pentru preparatele sale cu nu mai puţin de patru medalii de aur la individual – porc, pui, peşte şi vită – şi de o alta, tot de aur, la proba pe echipe – meniu de restaurant.

Aceasta a fost cea de-a treia participare românească la concursul din Coreea de Sud, delegaţia României fiind formată din membri ai Asociației Culturale Euro Est Alternativ România (A.C.E.E.A.) și Euro-Toques Romania. Din echipa României au făcut parte Iulia Draguţ, preşedintele ACEEA, Radu Zărnescu, preşedinte Euro-Toques, dar şi alţi chefi renumiţi, mulţi dintre ei cunoscuţi publicului din participările la concursurile culinare televizate.

Cunoscutul maestru culinar sălăjean Adrian Szucs a fost desemnat “Bucătarul anului 2017” de către Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ România. Titlul i-a fost acordat la secţiunea “Eveniment Culinar Tradiţional”, pentru întreaga sa activitate depusă în organizarea Festivalului Naţional “Tradiţii şi obiceiuri româneşti la Zalău” – Cânt şi joc pe plai străbun, care s-a desfăşurat în perioada 10-12 noiembrie, în parcarea din spatele Primăriei Zalău.
Szucs a fost răsplătit şi cu o diplomă aniversară ACEEA, cu prilejul a 10 ani de existenţă a asociaţiei profesionale, pentru implicarea sa în activităţile şi proiectele culinare, dar şi cu o diplomă de merit din partea Institutului Naţional de Gastronomie, “pentru merite deosebite aduse în sprijinirea şi promovarea gastronomiei în România”.

Alte articole

One Thought to “Cinci medalii de aur pentru chef Adrian Szucs”

  1. Anonim

    Felicitari !

Leave a Comment