Cadouri pentru o nuntă de neuitat

Astăzi stăm de vorbă cu interpreții și instrumentiștii formației de nuntă Amatis, care au participat de-a lungul timpului la numeroase nunți, atât în capitală cât și în restul orașelor importante ale țării.

Care este impresia lor generală? Că majoritatea românilor se limitează la daruri de nuntă generaliste sau cadouri care erau în vogă în urmă cu câteva decenii, iar din motive variate, ele nu se mai găsesc printre preferințele mirilor contemporani.

Ce vă sfătuiesc membrii unei formații de nuntă?

În acest context, care sunt cadourile de nuntă care ar aduce zâmbetul pe buzele mirilor moderni? Să vedem sugestiile pe care ni le oferă experimentata formatie de nunta Amatis din Bucuresti.

Un element scump. Adesea, cadourile scumpe nu pot fi ținta unei singure persoane sau a unui cuplu, însă nimeni nu spune că mai multe familii nu se pot organiza pentru ca visele mirilor să devină realitate. Indiferent dacă sunteți suficient de înstărit pentru a face un astfel de cadou pe cont propriu sau dacă alegeți să vă organizați alături de alți oaspeți, calitatea va fi întotdeauna apreciată. Și, în mod absolut firesc, orice duet de îndragostiți își dorește să primească un aspirator de lux sau incorporabile pentru bucătărie de înaltă calitate.

Bani. Da, este adevărat. Chiar dacă poate părea un cadou impersonal sau lipsit de creativitate, banii ocupă prima poziție în topul cadourilor de nuntă. De ce? Ei bine, majoritatea cuplurilor tinere economisesc bani pentru un obiectiv măreț, așa cum ar fi propria casă, mașină, ori selecția de incorporabile pentru bucătărie, care le va fi mai mult decât utilă în noul apartament.

„Să nu mai precizăm faptul că unii dintre aceștia, mai ales dacă au o vârstă destul de fragedă, încă își plătesc taxele de școlarizare”, spune Mihaela Minciunoiu – solista trupei Amatis din București.

Banii i-ar putea ajuta, de asemenea, să își organizeze o lună de miere specială sau să-și comande fotografii suplimentare pentru albumul de nuntă, pentru a-și aduce aminte cu plăcere de această zi deosebită din viața lor. Deși este nepoliticos ca un cuplu să ceară bani, nu este niciodată nepoliticos să oferi bani. Dacă sunteți în continuare de părere că un cadou de nuntă trebuie să fie personalizat, combinați cele două astfel – atașați cecul la o ramă de fotografie sau la o scrisoare lungă, în care nu uitați să precizați urările aferente.

O cameră de hotel pentru prima noapte petrecută ca și cuplu căsătorit. Acesta este cel mai frumos cadou pentru cei doi îndrăgostiți, mai ales dacă din anumite motive aceștia sunt puși în situația de a amâna plecarea în luna de miere. Vă puteți consulta cu domnișoarele sau cavalerii de onoare de aceeași vârstă pentru a afla dacă mirii au un hotel preferat sau pentru a vedea impresii ale acestora cu privire la anumite hoteluri.

De asemenea, membrii formației de nuntă Amatis vă recomandă să alegeți hotelurile cu notorietate, indiferent dacă vorbim despre capitala București sau orice alt oraș mare al țării. Nu în ultimul rând, asigurați-vă că oferiți acest cadou de nuntă mai devreme, adică înaintea marelui eveniment, astfel încât mirii să-l includă în planurile lor după nuntă. În cazul în care optați pentru o cameră la un hotel de lux, luați în considerare amenajarea specială a acesteia, precum și opțiunea ca mirii să mizeze pe un masaj sau tratament relaxant la spa.

Un cadou de nuntă care să treacă testul timpului. Fie că este vorba despre o sticlă de scotch sau despre un vin fin, însoțit cu instrucțiuni de deschidere la cea de-a zecea aniversare ca și cuplu căsătorit, despre o vază superbă sau o piesă de artă care să surprindă preferințele celor doi, un astfel de cadou va rămâne întipărit în mintea mirilor.

O lună de miere și mai dulce. Interpreții formației de nuntă Amatis mizează pe cadourile care rămân în sfera acestui eveniment special, iar luna de miere este o parte importantă care succede evenimentul propriu – zis. Astfel, puteți să le oferiți mirilor drept cadou de nuntă bilete de avion la clasa I, un aparat de fotografiat pentru a imortaliza momentele speciale din luna de miere ori bani de cheltuială pentru ca aceștia să nu-și refuze nicio plăcere în scurta vacanță.

În cazul în care sunteți siguri de spiritul aventurier al celor celor îndrăgostiți, puteți opta pentru plata unei călătorii cu grupul turistic local, ori pentru o escapadă la un parc de distracții în natură. Totul depinde de imaginația și de bugetul pe care doriți să îl alocați cadoului de nuntă.

Alte articole

Leave a Comment