Botezul – prima petrecere semnificativa din viata micutului tau!

Organizarea botezului reprezinta o sarcina destul de dificila pentru parintii contemporani, asta pentru ca in planificarea acestui eveniment intervin o sumedenie de detalii, incepand cu locatia si terminand cu vestimentatia festiva aleasa pentru micutul nostru. Iar daca primul lucru pe care trebuie sa il facem este acela de a selectiona din randul prietenilor sau al rudelor apropiate nasii copilasului, pentru ca mai apoi sa ne gandim la numarul invitatilor si la data evenimentului, exista si alte detalii de care ne putem ocupa pentru ca botezul micutului sa fie unul perfect.

Receptia este foarte importanta in ansamblul evenimentului. Asa cum va imaginati, alegerea unui restaurant botez deosebit este primul pas catre o petrecere de succes, mai ales daca locatia selectionata se bucura de o priveliste incantatoare, fiind situata fie la marginea unui lac autohton, fie intr-un peisaj dominat de vegetatie care sa ii puna in valoare arhitectura deosebita.

Ceremonia religioasa este cel mai important moment din ansamblul acestui eveniment, insa ea trebuie celebrata printr-o receptie ce se ridica la anvergura acestei „sarbatori familiale”. Fie ca mizati pe o petrecere formala sau una privata, cu foarte putini invitati, rolul dumneavoastra este acela de a selectiona din peisajul autohton restaurantele calitative, ce impresioneaza deopotriva prin design si amplasament, dar si prin intermediul servicilor pe care le ofera clientilor cu fiecare ocazie in parte.

Imprima o tematica originala evenimentului tau. Bineinteles, aceasta poate fi pur cromatica sau, mai mult decat atat, poate fi conturata in jurul diverselor simboluri. Intregul ambient trebuie sa fie decorat in functie de tema aleasa, incepand cu aranjamentele florale, cu acele lampioane zburatoare pe care le veti lansa dupa miezul noptii sau cu ornamentele care vor imbraca piesele de mobilier ale restaurantului ales.

Daca dumneavoastra considerati ca va bucurati de un spirit artistic suficient de dezvoltat, atunci puteti incerca sa realizati aranjamentele dupa bunul plac, fara sa apelati la firmele specializate care se ocupa de petrecerile tematice. Daca nu faceti parte din categoria celor care detin puternice valente artistice, atunci puteti lasa sarcinile pe umerii unei echipe de profesionisti, urmand ca intreaga dumneavoastra atentie sa se aplece asupra micutului.

Tinuta de gala a copilasului. Bineinteles, fiecare accesoriu introdus in vestimentatia celui mic trebuie sa fie in asentiment cu tematica evenimentului, insa fara a-i incarca prea mult corpul fragil si fara a-i restrictiona vreo secunda confortul si mobilitatea. Mai presus de toate, ne dorim ca mictul nostru sa se simta bine, sa fie voios pe parcursul intregului eveniment, dar si sa se poata odihni asa cum trebuie in momentele cheie.

Atmosfera trebuie sa se ridice la nivelul ambientului. Mai presus de orice, dumneavoastra trebuie sa va ingrijiti de programul de entertainment, tocmai pentru ca printre invitatii prezenti la botez se vor numara multi copilasi cu varste fragede, acestia avand nevoie de spatii special amenajate, dar si de un personal instruit, gata sa ii mentina atenti prin intermediul joculetelor interactive. Bineinteles, vorbim despre contractarea unei firme care se ocupa cu petrecerile pentru copii, echipele cu experienta reusind de fiecare data sa ofere micutilor momente antrenante, energice, dar si un spectacol artistic bazat pe muzica tematica, pe figurine modelate din baloane dar si pe picturile pe fata gata ii transforme pe cei mici in personajele lor preferate.

Alte articole

2 Thoughts to “Botezul – prima petrecere semnificativa din viata micutului tau!”

  1. Anonim

    pentru cine faceti reclama ???????

  2. abc

    Botezul este in primul rand o taina administrata copilului prin care acesta devine fiu al lui Dumnezeu , este crestinat . Restul , cheful si felicitarile sunt evident accesorii , dar din nefericire , au ajuns in zilele noastre sa-i preocupe pe parinti mai mult decat latura spirituala a evenimentului .
    In concluzie , titlul ales de dvs mi se pare cel putin neinspirat . Nu este prima petrecere semnificativa , este primul gest spiritual .

Leave a Comment