Aproape totul despre turneele de sloturi

Dacă nu ai mai trecut prin această experiență și vrei să afli totul despre sloturi, ce spui să te introducem direct în lumea turneelor de sloturi unde vei afla că sumele câștigate sunt mult mai mari, experiența este mai intensă, iar lucrurile pe care le înveți în urma unui turneu la care mii de jucători se joacă aceleași jocuri. Cu atât mai mult că în urma unui turneu, afli care sunt strategiile folosite de către cei care câștigă și astfel, poți oricând să repeți aceleași strategii pe care le-au folosit cei care au jucat cel mai bine. Turneele de sloturi sunt organizate și în România la mai mulți operatori și sunt mereu anunțate pentru ca toată lumea să știe despre ce este vorba. Dar astăzi noi îți vom explica cum funcționează și cum arată diferitele tipuri de turnee de sloturi.

Cum funcționează aceste turnee?

Turneele de sloturi sunt competiții de jocuri de noroc cu păcănele cu speciale și cu alte tipuri de păcănele și sloturi lansate de către toți dezvoltatorii de jocuri din lume. Sloturile nu par a fi jocuri potrivite pentru un turneu la care să concureze sute de jucători, având în vedere că mulți dintre noi au experiența turneelor de Poker unde jocul este mult mai diferit. Având în vedere că jocul de Poker este numai despre abilitatea de joc și despre cum să câștigi aplicând cunoștințele pe care le-ai acumulat, diferența cu jocurile de păcănele este uriașă. La păcănele nu vei putea niciodată să folosești experiența de joc pentru că păcănelele sunt pur și simplu un algoritm aleator care oferă rezultate bazate pe noroc.

Mecanismul de turneu nu are cum să fie nici bazat pe chipsuri sau pe eliminarea din turneu pentru că sloturile nu se pot juca în acest mod. Singurul mod prin care poți să alegi câștigătorul unui turneu este să judeci norocul cel mai mare. Fiind un joc bazat pe noroc, orice slot sau orice păcănea va oferi câștiguri bazate pe noroc. Prin urmare, dacă vrei să organizezi un turneu egal pentru toată lumea, trebuie să premiezi doar cel mai mare noroc pe care un jucător l-a avut în timpul turneului. De aceea, turneele de sloturi au un sistem de punctaj, iar aceste puncte sunt oferite în baza câștigurilor obținute în timpul turneului.

Pe măsură ce te joci la turneu, vei observa că este obligatoriu să te joci la anumite jocuri implicate în turneu, doar la anumite jocuri vei obține puncte, iar în funcție de cât de mari sunt câștigurile și cât de mult te joci la un slot, să obții și puncte. În realitate, turneele de sloturi online sau offline sunt concentrate mai mult pe cât pariază un jucător decât pe sumele pe care le câștigă.

Offline

Într-un turneu de sloturi offline există două elemente foarte importante la care trebuie să fii atent. Pentru că în mediul online poți vedea oricând clasamentul și punctajele atunci când vrei să îl vezi, în mediul offline trebuie să identifici rapid unde se află clasamentul și care este modalitatea prin care poți să acumulezi cele mai multe puncte. Regula cu sumele pariate se respectă și în turneele offline, dar mult mai important decât clasamentul este fondul de premii. Oricât de multe puncte ai acumula, trebuie să fii precaut ca nu cumva sumele pariate să fie mai mari decât premiul.

În funcție de premiul pus în joc, este imperios necesar să îți ajustezi pariurile minime și stilul de joc. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre cum se organizează un astfel de turneu, poți oricând să intri online pentru a urmări organizarea unor turnee precedente și a modului în care acestea au fost organizate. Până una alta, poți să încerca să te joci online unde presiunea este mult mai mică.

Online

Turneele din mediul online sunt mult mai complexe și mai distractive. Nu doar că regulamentul și toate detaliile despre turneu sunt expuse într-un mod mai clar, dar toți jucătorii vor putea să aibă acces la toate funcțiile turneului extrem de simplu. Reguli, puncte, premii, toate sunt accesate direct de pe platformă unde are loc turneul.

Un avantaj enorm de care te mai poți bucura este să ai oportunitatea de a câștiga premii mult mai mari decât cele din cazinourile offline. În mediul online, un turneu de sloturi organizat pe o perioadă de câteva luni va ofer sume uriașe de bani ce pornesc de la zeci la sute de mii de euro. Tot ce trebuie să faci este să fii activ cât mai mult timp.

Concluzie

Turneul de sloturi este de departe una dintre cele mai cool promoții pe care le vei putea revendica vreodată. Cu atât mai mult cu cât participarea este aproape mereu gratuită.