Alice Ghile a câştigat trofeul Festivalului Internaţional „Delfinul de aur”

 

Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de muzică uşoară „Delfinul de aur”, ce a avut loc în perioada 1 – 6 iulie, la Năvodari, a reunit peste 90 de elevi din judeţele ţării, dar şi din Italia, Bulgaria, Rusia şi Republica Moldova. Sălajul a fost reprezentat de două eleve ale Palatului Copiilor Zalău, Alice Ghile şi Carla Sabău. Alice a câştigat Trofeul de Aur, precum şi două premii speciale – unul de promovare a calităţilor artistice deosebite, acordat de Radio România (interpreta urmând să fie promovată în programele naţionale ale postului Radio România) şi premiul special al Casei de Modă LICOR Constanţa (premiul constă în costumaţii de scenă). Carla Sabău, care a debutat în anul 2014, s-a întors de la Festivalul „Delfinul de aur” cu premiul al III-lea.
Premiile 1, 2 şi 3 la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Ursuleţul de aur”, desfăşurat la Baia Mare, în perioada 7 – 9 mai 2015, au constituit criteriile de preselecţie pentru festivalul „Delfinul de aur”.
În prezent, potrivit reprezentanţilor Palatului Copiilor din Zalău, Alice Ghile participă la Festivalul Naţional de Interpretare „Mamaia Copiilor”.

 

One Thought to “Alice Ghile a câştigat trofeul Festivalului Internaţional „Delfinul de aur””

  1. Emil

    Felicitari pentru aceste minunate si talentate fetite !

Leave a Comment