Zece zone importante din Zalău vor fi reamenajate și dotate cu camere video de supraveghere

Primăria Municipiului Zalău a depus un proiect în cadrul Programului Operațional Regional – Axa 4.2 – spații verzi privind “Amenajare de spații verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalău – etapa I”, proiect pentru care urmează să fie semnat contractul de finanțare. Proiectul cuprinde zece amplasamente: cartier Meseș, strada Corneliu Coposu; strada Oborului; strada cartier Brădet (Coada Lacului); strada Viitorului; aleea Digului; cartier Dumbrava (strada Victor Deleu); cartier Dumbrava (strada Simion Bărnuțiu); cartier Dumbrava (strada Victor Deleu și strada General Dragalina); cartier Brădet (străzile Gheorghe Doja și Bogdan Petriceicu Hașdeu; zona Dispensar CFR 1 și 2). Potrivit reprezentanților municipalității, investițiile propuse, adaptate la situațiile specifice din zonele vizate, sunt amenajarea de spații verzi (defrișarea vegetației degradate, modelarea terenului, plantare arbori și arbuști și însămânțarea cu gazon a terenului); realizarea de accese și alei pietonale; împrejmuirea terenului; realizarea instalațiilor privind sistemul de iluminat public; realizarea sistemului de supraveghere video; realizarea instalațiilor de apă, canalizare, sistem de irigații; racordarea la utilitățile publice a terenului (branșamente electrice, branșamente apă, branșamente telecomunicații), după caz; dotare cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi etc); dotare cu echipamente fitness și sport; dotare cu echipamente de joacă pentru exterior. Valoarea totală a proiectului este de 15.602.917 de lei.

5 Thoughts to “Zece zone importante din Zalău vor fi reamenajate și dotate cu camere video de supraveghere”

 1. Anonim

  Ar fi bine ca autoritățile sa știe de unde pana unde tine strada Simion Barnutiu

 2. 15.602.917 de lei pe NIMIC !! bani sifonati !!

  Primaria Zalau este condusa si mai ales este plina de prosti, incompetent si corupti !
  nici o investitie facuta de primarie nu s-a ridicat la niverlul asteptarilor, doar preturile au fost ridicate !!!
  sa luam investitia facuta pe str. Closca si 22 Decembrie !!1 doua lucriri de o prostie fara magini, pe bani foarte multi !
  Poate ne explica reprezentantii primariei, Ciunt, Balajel si alti directori de acolo cum mama lor au reusit sa faca acele trotuoare in valuri? cum au reusit sa faca acele parcari pe str. Closca, unele in fata portilor la riverani si altele in care nu poti intra !! cum au reusit sa faca acele statii de autobus in care nu poate intra autobuzul !!! cum au reusit sa faca trotuoare de o latime mai mica de un metro, de nu pot trece 2 oameni deodata pe ele, dar au lasat acele spatii verzi, pline de mizerii pe care nu le admistreaza nimeni !!!! cine sunt cei din primarie asa de prosti, CIUNT, BALAJELsi altii directori si sefi de acolo, de au acceptat sau cica, au propus, aceste lucrati tampite !!
  – pe str. 22 Decembrie, au tot mutat pista de piciclete de pe o parte pe alta si acuma nu mai trebuie decat sa moara copii si alti care traverseaza strada, !!! cata mita au dat cei de la Miral com si brutaria Daia, ca sa aiba parcare in fata firmelor si nu pista de biciclete ??!?!

 3. Anonim

  sunt cale RADARE fixe, care sunt doar o component din tot sistemul video de monitorizare a traficului din Zalau, system pe care Ciunt a promis ca o sa-l desfinteze cand o sa ajunga primar !!!
  ca orice mare PSD el poarta de grije la infractori, la cei certati cu legea , in detrimental victimelor !!
  cate victim au fost doar in Zalau? cate accidente ? si asta multumita lui Ciunt, care nu a fost deacord cu acest Sistem de monitorizare a traficului, system care putea linisti pe multi vitezomani in oras !!

 4. Anonim

  Cand o sa luati masuri de amenajare a unei cai de acces in zona Valea Mitei de la soseaua de centura spre zona Razboieni,zona intravilan apartinatoare munucipiului Zalau ,dar care nu are acces ,drumul vechi fiind impadurit.

 5. Anonim

  De cat sa puna camere video nu ar fi mai bine sa faca iluminatul public pe strada Armoniei de la B-dul M.V pana la Aleea Ritmulu.Intreb si eu pentru un prieten.

Leave a Comment