Zălăuani, primăria vă anunță de când puteți plăti taxele și impozitele aferente anului 2021

Primăria municipiului Zalău anunţă contribuabilii persoane fizice şi persoane juridice că în anul 2021 activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale cu debit (impozite/taxe pe clădiri, impozite/taxe pe teren, impozite pe mijloacele de transport, taxe reclamă şi publicitate, etc.) va începe în data de 11 ianuarie 2021, iar amenzile, taxele pentru eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate și alte taxe fără debit se vor încasa începând de luni 4 ianuarie 2021.

Alte articole

5 Thoughts to “Zălăuani, primăria vă anunță de când puteți plăti taxele și impozitele aferente anului 2021”

 1. Anonim

  nu mai are ciunt bani?

 2. Anonim

  Fi le ar taxele si impozitele de cap, tot anul! Bine ca ne anunta, nici n a inceput bine anul. Despre prejudiciul de 3 mil.de euro bani dati de cosilierii locali familiei Cota, cand face un comunicat primaria? Intreb pentru niste zalauani.

 3. Anonim

  Dar finalizarea REALA a lucrarilor din oras cand o anunta? Nici nu trece anul si deja anunta cand ne putem duce ca milogii cu birul pe 2021. Totusi, niste realizari vedem si noi in 2020? Ca eu in afara de lucrari incepute si neterminate nu prea vad nimic…

 4. Anonim

  Gura,astia de mai sus.Noi am vrut primar de la pesede,cand era clar ca partidul lui se duce-n pula.Acuma suntem la mila cantatorelui.|Dk ne dau liberalii bani bine.Daca nu ramanem cu ce avem.Asta este!!!

  1. Anonim

   Stai linistit. Nici nu stii ce be asteapta din partea guvernului-catastrofa Cițu. Stai sa inceapa anul.

Leave a Comment