Vouchere de 15.000 de euro pentru wi-fi gratuit în 38 de comune și orașe sălăjene

Primăriile și administrațiile locale au putut accesa, până la finele lunii trecute, finanțări europene în valoare de 15.000 euro pentru introducerea sistemelor wi-fi în spații publice. Sprijinul financiar este acordat sub formă de vouchere. În lista agreată de finanțatori cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale se regăsesc 35 de comune și trei orașe din județul Sălaj.

Voucherele vor putea fi utilizate pentru instalarea echipamentelor wi-fi în spațiile publice neechipate cu hotspot wi-fi gratuit.

Printre primăriile care și-au depus candidatura pentru a participa la inițiativa WiFi4EU, convenite de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale cu finanțatorii, se regăsesc și 38 de comune și orașe din județul Sălaj: Agrij, Almaşu, Băbeni, Bălan, Bănişor, Bocşa, Boghiș, Buciumi, Camăr, Chieşd, Cizer, Coşeiu, Crasna, Creaca, Dobrin, Dragu, Fildu de Jos, Halmăşd, Hereclean, Hida, Ileanda, Măerişte, Marca, Meseşenii de Jos, Nuşfalău, Cehu Silvaniei, Jibou, Şimleu Silvaniei, Pericei, Poiana Blenchii, Românaşi, Sălăţig, Şamşud, Şărmăşag, Şimişna, Someş-Odorhei, Treznea, Valcău de Jos.

Alte articole

One Thought to “Vouchere de 15.000 de euro pentru wi-fi gratuit în 38 de comune și orașe sălăjene”

  1. Anonim

    o initiativa exceptionala

Leave a Comment