Trafic în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Sălaj

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județul nostru. În această seară, în jurul orei 19,30, ora documentării pe teren a acestui articol, drumul E 81, Zalău – Cluj Napoca, era circulabil în zona Meseș. Drumul nu reprezenta o problemă pentru mașinile echipate cu anvelope de iarnă în stare bună.

În jurul orei 20, pe Meseș acționau două utilaje dotate cu lamă și răspânditor de materiale antiderapante. Ceva mai dificil se circula pe drumul spre Treznea, în zona Meseș, carosabilul fiind acoperit cu un strat subțire de zăpadă. Nici aici nu au întâmpinat probleme conducătorii auto ale căror mașini au fost echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă în stare bună.

Polițiștii sălăjeni atrag atenția conducătorilor auto asupra necesității utilizării anvelopelor de iarnă, iar drumarilor să respecte prevederile contractuale. Acolo unde se va constata că legislația este încălcată, polițiștii vor trece la aplicarea de amenzi.

Foto: Magazin Sălăjean

One Thought to “Trafic în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din Sălaj”

  1. Cripto viorel

    Dar harnicul ăla de la drumuri care își făcea selfiuri in birou ce face acuma nu mai da interviuri??alo poliția ia dați amenzi și la administratorul drumului daca nu își face treaba sau nu puteți nu va lăsa bode?

Leave a Comment