Sălaj: fără paradă și public de Ziua Națională a României

În acest an, manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor avea loc în cadru restrâns, fără participarea publicului. Nu vor fi organizate parada militară, defilare ori alte manifestări cu publicul, în Zalău sau în orașele județului.

Prefectul județului Sălaj, Marcel Virgil Țurcaș a convocat, miercuri, 25 noiembrie într-o ședință de lucru membrii Comisiei Tehnice pentru organizarea festivității ocazionate de Ziua Națională a României – 1 decembrie. Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii, membrii Comisiei Tehnice (reprezentanți ai Consiliului Județean, ISU, IPJ, IJJ, ai Garnizoanei și ai Primăriei Zalău) au stabilit ca ceremonialul dedicat Zilei Naționale a României să fie organizat marți, 1 Decembrie, începând cu ora 12, la Monumentul lui Iuliu Maniu din Zalău, într-un cadru restrâns – numai cu participarea oficialităților județene. „Anul acesta, vom onora curajul și sacrificiile înaintașilor noștri, renunțând la tradiționala manifestare colectivă din ziua de 1 Decembrie. Am convingerea că sălăjenii vor ști să găsească aceeași bucurie in suflet, ca în anii precedenți, de data aceasta punând sănătatea pe primul plan”- a spus Marcel Virgil Țurcaș prefectul județului Sălaj.

4 Thoughts to “Sălaj: fără paradă și public de Ziua Națională a României”

  1. Anonim

    Nicio pierdere! Discursuri gaunoase si ipocrite,cu ochii la statuie,cu gandul la alegeri. Multumim, f bine ca mergeti singuri.

  2. Anonim

    Pot merge cei ce ne conduc sa depună coroane!!! Ar fi bine sa le depună la panourile de afișaj electoral!!!

  3. Așteptăm istorici adevărați

    Da oare Maniu a participat sau nu la Marea adunare de la Alba, sunt unii care spun că nu ? Nici acum nu scăpăm de falsuri istorice. Atădată se vorbea de socialiștii participanți acum e cu Maniu !

Leave a Comment