Reabilitarea fântânii cu amorași a costat sute de mii de lei

Primăria Zalău a anunțat încheierea lucrărilor de reabilitare a fântânii cu amorași, amplasată în fața Clădirii Transilvania. Proiectul a fost inclus în lista de lucrări care au vizat modernizarea centrului orașului, realizate la nivelul străzii Unirii și al Piețelor 1 Decembrie 1918 și Iuliu Maniu. Potrivit municipalității, fântâna din inima orașului aflându-se într-o stare avansată de degradare, motiv pentru care au fost necesare lucrări de recondiționare a elementelor decorative și înlocuirea sistemului de instalații necesar alimentării cu apă. Potrivit datelor oferite de purtătorul de cuvânt al primăriei, aceste lucrări au costat 830.000 lei cu TVA, bani proveniți din fonduri europene. Fântâna va fi pusă în funcțiune în luna martie, de îndată ce vremea va permite acest lucru.

4 Thoughts to “Reabilitarea fântânii cu amorași a costat sute de mii de lei”

  1. […] de purtătorul de cuvânt al primăriei, aceste lucrări au… Articolul Reabilitarea fântânii cu îngerași a costat sute de mii de lei apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Raluca

    E sub orice critica ca de altfel toată zona centrala! Ingerasii sunt mai triști parca și regreta ca nu sunt in ceruri !!! Și Weseleny pare mai gârbovit și emana lehamite!!! Și-au bătut joc de întreaga zona cei care au gândit-o in forma actuala! Vin ele votarile ! Fiți fără grija!!!

    1. G

      E parerea dvs.; eu consider ca per ansamblu orasul arata mai bine ca oricand, iar Ciunt probabil va iesi din nou primar inca din primul tur, fiind cel mai bun primar al Zalaului de dupa Revolutie.

Leave a Comment