Primarul comunei Crasna, Kovacs Istvan: „Sunt primar, dar asta nu mă împiedică să conduc autospeciala cu care udăm spațiul verde”.

Este preot, dar a renunțat la această activitate de îndată ce a fost ales primar al comunei Crasna. Kovacs Istvan crede că deși nu o mai practică, preoția îl ajută acum când este primar pentru că îi cunoaște mai bine pe oameni și îi înțelege mai ușor. Mi-a spus că funcția de primar nu îl împiedică să urce seara în autospeciala primăriei pentru a uda spațiul verde sau drumurile neasfaltate, pentru prevenirea prafului. „Avem deocamdată câteva drumuri neasfaltate. În timpul verii, unii șoferi nu au înțeles și au circulat cu viteză cauzând praf. Am fost obligați să stropim aceste drumuri, dimineața și seara. Și eu mă urc la volan și plec cu autospeciala, seara, după program. Îmi place, fac asta de plăcere și dau o mână de ajutor. Sunt primar, dar asta nu mă împiedică să conduc autospeciala cu care udăm drumurile și spațiul verde. Avem angajați pentru asta, dar uneori le dau și eu o mână de ajutor. Vreau să se înțeleagă un lucru. Eu nu am candidat pentru scaunul de primar, ci pentru că trebuie muncit”, a declarat Kovacs Istvan.

Mii de pacienți arondați spitalului din Crasna

Referitor la situația spitalului din Crasna, Kovacs Istvan ne-a declarat că este o unitate la care este arondată întreaga populație din zona Văii Crasnei. „Nu este arondată doar comuna noastră, ci și satele din jur. Unitatea are și o secție de paleație care este foarte solicitată, din păcate. Unitatea are și alte servicii medicale de care oamenii din această zonă au mare nevoie. Pacienții nu trebuie să se mai deplaseze până la Zalău sau Șimleu Silvaniei”, a mai spus primarul.

Leave a Comment