Primăria Zalău întreabă cetățenii ce proiect este mai important pentru ei

Primăria municipiului Zalău invită cetățenii să se implice în ierarhizarea proiectelor strategice pentru comunitate, până în 22 martie, accesând chestionarul AICI  

Detalii găsiți AICI și pe siteul web al inițiativei: www.prioritatileorasuluitau.ro.

“Implică-te și tu în cea mai mare campanie de consultare publică pe temadezvoltării urbane din țară, accsesând LINKUL către chestionar.  Alege orașul tău și ierarhizează proiectele propuse pentru Zalău, de la 1 la 10, în funcție de importanța și impactul asupra comunității locale și a regiunii metropolitane.

În urma campaniei, va fi lansată pentru prima dată o viziune de dezvoltare urbană și cu impact metropolitan, cu scopul de a informa următoarele decizii de investiții publice la nivelul orașului nostru. Mai multe detalii vor fi puse la dispoziția cetățenilor după finalizarea campaniei. Până atunci este important să ne implicăm.

Rolul campaniei este să implice cetățenii în definirea priorităților de dezvoltare a propriei comunități. Astfel cetățenii sunt invitați să ierarhizeze proiectele selectate pentru orașele lor în funcție de ce consideră ei că este esențial pentru a stimula dezvoltarea economică locală și a crește calitatea vieții”, au anunțat reprezentanții municipalității într-un comunicat remis luni, presei locale.

 

 

One Thought to “Primăria Zalău întreabă cetățenii ce proiect este mai important pentru ei”

  1. Anonim

    Siketemül nu functioneaza sau sunt necesare mai múlté amanunte

Leave a Comment