Primăria Zalău face primii pași în construirea bazinului de înot din municipiu

Un proiect de hotărâre ce vizează predarea către Ministerul Dezvoltării a amplasamentului pe care Primăria Zalău vrea să construiască un bazin de înot va fi votat astăzi, în ședința extraordinară de Consiliu Local din cadrul Primăriei Zalău. Consilierii locali vor vota predarea către Ministerul Dezvoltării, pe bază de protocol, a terenului situat în municipiu, pe strada Făgetului nr. 39 din cartierul Dumbrava Nord, teren în suprafață de aproximativ 15.000 metri pătrați, aflat în proprietatea municipalității. Bazinul didactic de înot ce ar putea fi construit în următorii ani în Zalău, face parte dintr-un plan mai amplu, pus la cale în urmă cu patru ani de fosta administrație a municipiului, un plan din care făceau parte și o sală polivalentă, un stadion nou, terenuri de sport, platforme gospodărești și spații de recreere și alte obiective. 

Alte articole

9 Thoughts to “Primăria Zalău face primii pași în construirea bazinului de înot din municipiu”

 1. Anonim

  – Mă copile, de ce faci pipi în bazinul de înot?
  – Bine, nenea, dar toți o fac!
  – Dar nu de pe trambulină.

 2. Anonim

  daca nu ati stiut a inceput campania electorala a psd-udmr

 3. Anonim

  Stim! Amu so apucat de lucru pa str, Simion Barnutiu!
  Orasu ii olin de etnici, de 1 ora am trecut pa langa sindicat si erau cam 7-8, o trecut comunitarii, cu masina ca pa jos nu mai umbla nimeni, parca nici nu io vazut ca fac mizerie si scandal, no aistea or mere la bazin, cam pasta 25 de ani ca mai repede nu cred ca a fi gata.

 4. Anonim

  primaria PSD se tot apuca de patru ani de zile de proiectele lasate cu hotarari ale consiliului local si promovate de PNL acum patru ani, poate fac primi pasi si pe strada .C.Coposu care are aceeasi soart ca a construirii bazinului de inot.

 5. Anonim

  Acum patru ani si PSD-ul a avut un proiect acoperirea totala a vaii Zalaului.

 6. Marie

  Proiecte……….. proiecte………proiecte……Toti fac proiecte. Nu se defineste si se achizitioneaza amplasamente, nu se solicita finantare, si nu se mai incheie nici contracte de executie…….Dragi politicieni faceti povesti acasa, la gura sobei copiilor vostrii….dar in functiile pe care le ocupati treceti la executie, ca timpul trece, si nu ramane nimic in urma voastra, decat regretul alegatorului ca v-au crezut.

 7. Anonim

  Sí aeroport au vrut sa faca

 8. Anonim

  ca promit, nu e bai ! ca le mai promit odata, tot nu e bai !
  dar problema e ca le fac prost si scump ! si totul incepe de la proiectare !!! in primarie, jumatate ar trebui dati afara, mai ales cei de la ethnic, care nu fac nimic !!!

Leave a Comment