Plan strategic concret pentru dezvoltarea orașului Jibou

În această perioadă, Primăria Jibou derulează activitățile necesare realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, un un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții.

Locuitorii orașului Jibou sunt îndemnați de oficialii primăriei să sprijine acest demers, acțiune care vizează îmbunătățirea mobilității și calității vieții în oraș. Sprijinul constă în completarea unui chestionar disponibil pe pagina de internet a primăriei sau pe pagina de Facebook a viceprimarului orașului Jibou, Vlad Pașcalău. Practic, demersul este unul prin care autoritățile locale vor să afle de la cetățeni care le sunt dorințele, pretențiile de la administrația locală, nemulțumirile, ce își doresc pentru Jibou. Potrivit autorităților locale, 2023 este un an al investițiilor, al proiectelor europene și al continuității în dezvoltarea localității prin proiectele investiționale aflate în diferite stadii de aplicare. „În acest an ne dorim să continuăm investițiile deja începute și să începem o serie de noi proiecte prin care să dezvoltăm în continuare orașul, acesta fiind principalul obiectiv al echipei de la conducere. Lista de investiții reflectă extrem de bine acest obiectiv, fiind cuprinse investiții din toate categoriile: lucrări de infrastructură, lucrări de reamenajare și modernizare a unor unități de învățământ și unități sanitare, lucrări de modernizare a iluminatului public, renovare energetică a blocurilor, înființarea unor stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, investiții importante în unitățile sanitare din localitate, toate acestea fiind menite să ridice gradul de confort al locuitorilor”, se arată în mesajul viceprimarului Vlad Pașcalău. La rândul său, primarul Dan Ghiurco a subliniat importanța canalizării investițiilor spre domenii cheie ale dezvoltării locale, esențială fiind educația, sănătatea, dar și infrastructura și economia, înființarea de noi locuri de muncă fiind o chestiune deosebit de importantă la nivel local.

One Thought to “Plan strategic concret pentru dezvoltarea orașului Jibou”

  1. […] În această perioadă, Primăria Jibou derulează activitățile necesare realizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, un un plan strategic conceput pentru a satisface nevoile de mobilitate ale persoanelor și întreprinderilor din orașe și împrejurimile lor, pentru o mai bună calitate a vieții. Locuitorii orașului Jibou sunt îndemnați de oficialii primăriei să sprijine acest demers, acțiune care vizează îmbunătățirea mobilității și calității vieții în oraș. Sprijinul constă în completarea unui chestionar disponibil pe pagina de internet a primăriei sau pe pagina de Facebook a viceprimarului orașului Jibou, Vlad Pașcalău. Practic, demersul este… Citeste mai mult […]

Leave a Comment