Pentru prima oară în istoria comunei Șamșud, localnicii au rețea de apă și canalizare

Proiectul privind realizarea rețelei de apă și canalizare în comuna Șamșud a cuprins investiții de aproximativ 20 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare 2.

După doi ani și jumătate de la începerea investiției, rețeaua de apă și canalizare este funcțională. Primarul comunei Șamșud, Bántó Zoltán, ne-a declarat că importanța proiectului nu trebuie privită doar prin prisma valorii, ci prin importanța lui pentru comunitatea locală. „După mai bine de doi ani, investiția este deja funcțională, există apă și există canalizare și stație de epurare. Este o investiție foarte importantă pentru locuitorii comunei noastre. Este cel mai important proiect din istoria comunei noastre. Avem apă și canalizare. Peste 90 la sută din locuitorii comunei sunt branșați la rețeaua de apă și canalizare. A fost nevoie de această investiție. Mulți ani au cărat oamenii apă cu bidoanele, era o situație tristă”, a încheiat primarul.

One Thought to “Pentru prima oară în istoria comunei Șamșud, localnicii au rețea de apă și canalizare”

  1. […] Proiectul privind realizarea rețelei de apă și canalizare în comuna Șamșud a cuprins investiții de aproximativ 20 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare 2. După doi ani și jumătate de la începerea investiției, rețeaua de apă și canalizare este funcțională. Primarul comunei Șamșud, Bántó Zoltán, ne-a declarat că importanța proiectului nu trebuie privită doar prin prisma valorii, ci prin importanța lui pentru comunitatea locală. „După mai bine de doi ani, investiția este deja funcțională, există apă și există canalizare și stație de epurare. Este… Citeste mai mult […]

Leave a Comment