Parcare și spațiu de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău

Consiliul Județean Sălaj a semnat la începutul acestei săptămâni contractul de execuție a lucrărilor pentru amenajarea parcării și spațiului de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău. Acesta are o valoare de peste 5,9 milioane de lei, o durată de 18 luni, constructorul având la dispoziție 12 luni pentru execuția lucrărilor de la data emiterii Ordinului de începere a lucrărilor. Conform documentației tehnice, respectiv proiectul tehnic, lucrările se vor întinde pe o suprafață totală de 3260 mp, din care peste 1900 mp va fi suprafața destinată parcării – 91 de locuri de parcare amenajate. Acestea includ și locurile destinate persoanelor cu dizabilități, cele pentru mama și copilul, rampă de acces, drum etc. Potrivit rerezentanților CJ Sălaj, a altă suprafață a terenului destinat investiției se referă la amenajările exterioare urbanistice. Aceasta cuprinde un spațiu verde și ambiental (echipat cu bănci, coșuri de gunoi, pergola din lemn etc.) și de agrement prevăzut cu echipamente pentru fitness incluzându-le și pe cele destinate și adaptate persoanelor cu dizabilități: ansamblu de scară orizontală, șpaliere, bare paralele, echipament fitness combinat bicicletă și bancă abdomene pentru antrenamente tip cardio etc.

6 Thoughts to “Parcare și spațiu de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău”

 1. Proiect de doi lei!

  Prostia proiectantului se vede din elicopter. Adica ca sa ajungi la spital ca pieton trebuie sa treci prin parcare, pe trecere de pietoni. Cred ca va fi o premiera in Romania: trecere de pietoni in parcare. Puteati sa rupeti parcarea in doua si sa lasati pietonii sa treaca nestingheriti fara teama ca ii loveste vreo masina in parcare.

 2. Proiect facut de Dorel!

  Dupa ce va fi gata, vom mai auzi de proiectul asta la „asa nu”.

 3. DOREL

  VA FI PARCARE CU PLATA SAU LIBERA PE CARE O VA FOLOSI IN MARE LOCATARII BLOCURILOR INVECINATE SPITALULUI DACA TOT ESTE GRATIS

 4. ioncsi

  91 de locuri de parcare amenajate?
  Marc Tiberiu ești om serios? Cu asemenea proiect se vine în zona Spitalului Județean? E un proiect după ureche pe repede înainte fără studiu de impact. Trebuia o parcare subterană pe trei nivele și pentru riverani un nivel. Vă gândiți la doi trei ani nu la zeci de ani de acum înainte. Sper să nu se realizeze acest mizerabil de proiect.

 5. Vlad

  De ce ai face aleea de trafic auto intre parcare si cladirea de destinatie? mindblowing.
  De ce ai face trecerea de pietoni prin mijlocul parcarii ?pe lateral un trotuar generos era rau ?
  De ce sa faci parcarea ingropata, se face cand vrei sa pastrezi vizibilitatea asupra unor cladiri frumoase sau a unui obiectiv greu de observat altfel. Asa doar creezi probleme.

  Sper ca se vor face dispozitii de santier mari daca nu o refacere a proiectului.
  Toata stima pentru copaceii pusi de proiectat … toata jena in functionalitatea proiectului.

 6. anonim

  Felicitari, asa pacientii spitalului vor beneficia de un aer mai curat venit din parcare… ne pasa… sau inleznim accesul bolnavilor la spital, vai de lume! ca si cu trotuarele care nu bine au ajuns la capat cu dalele ca incepe spartul sa facem guri de canalizare, cine va grabeste sa spargeti toata strada?
  Faceti, frate, cat puteti dar bine!
  spatiul pt intrarea in curti este neterminat, cu noroi, ajunge pe trotuar si incepe distrugerea dalelor … cand se face un proiect ce-ar fi sa ne intrebati pe noi care circulam zilnic pe acolo, in definitiv pentru voi sau pentru noi il faceti. Si nu mai faceti si refaceti pe banii nostri daca vreti sa va mearga bine…
  Bietul cetatean fiecare centimetru -parcare cu plata si mai ce? Stiti ca exista orase in care parcarea nu se plateste ? Voi numai sa beliti oamenii cu lucratorii vostri la panda, gata amenda in minutul doi.

Leave a Comment