Ordinele de carantinare pentru municipiul Zalău și orașele Jibou și Cehu Silvaniei

Ordinele de carantinare zonală valabile pentru municipiul Zalău și orașele Jibou și Cehu Silvaniei au intrat în vigoare joi, 5 noiembrie. Pentru fiecare localitate în parte a fost emis câte un ordin, acestea fiind semnate de Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Reamintim cititorilor faptul că, pentru deplasările în zonele carantinate, dar și în afara acestora, indiferent de scopul deplasării, este obligatorie completarea declarației pe propria răspundere sau prezentarea, în cazul celor care se deplasează la locurile de muncă, a legitimației de serviciu valabile ori adeverinței din partea angajatorului.

Angajații care se deplasează către ori dinspre locurile de muncă și au o legitimație valabilă ori o adeverință din care să reiasă calitatea de angajat semnată de conducerea unității și înregistrată, NU mai trebuie să completeze declarația pe propria răspundere ori de câte ori merg sau se întorc la/de la locurile de muncă. 

 

Conținutul ordinelor poate fi vizualizat mai jos:

carantinare-Cehu-Silvaniei

carantinare-Jibou

carantinare-Zalau

 

 

 

2 Thoughts to “Ordinele de carantinare pentru municipiul Zalău și orașele Jibou și Cehu Silvaniei”

  1. Anonim

    Este f bine ca ati specificat clar ca cei care merg la locul de minca nu mai au nevoie de declaratie. Prefectura se incurca in baliverne si coordonate geografice in loc sa spuna clar exact ce e mai important. Dupa ce ca suportam consecintele incompetentei lor mai trebuie sa le suportam si lipsa de acuratete in comunicate!

  2. x

    Ziarul a luat de la prefectura comunicarea, asa ca nu mai vorbi prostii!

Leave a Comment