Noua piață din Șimleu Silvaniei, inaugurată săptămâna viitoare

Vești bune pentru șimleuani. Mult așteptata piață agroalimentară din Șimleu Silvaniei, loc reabilitat și modernizat, va fi inaugurată săptămâna viitoare. Potrivit primarului Cristian Lazăr, evenimentul a fost programat pentru ziua de vineri, 10 noiembrie, la ora 9. „Vom deschide noua piață, iar producătorii vor beneficia de spații bune pentru a-și desface produsele, o clădire pe care am reușit să o aducem la cele mai înalte standarde de calitate, un proiect reușit de care ne vom bucura cu toții”, a declarat Cristian Lazăr.

8 Thoughts to “Noua piață din Șimleu Silvaniei, inaugurată săptămâna viitoare”

 1. […] Vești bune pentru șimleuani. Mult așteptata piață agroalimentară din Șimleu Silvaniei, loc reabilitat și modernizat, va fi inaugurată săptămâna viitoare. Potrivit primarului Cristian Lazăr, evenimentul a fost programat pentru ziua de vineri, 10 noiembrie, la ora 9. „Vom deschide noua piață, iar producătorii vor beneficia de spații bune pentru a-și desface produsele, o clădire pe care am reușit să o aducem la cele mai înalte standarde de calitate, un proiect reușit de care ne vom bucura cu toții”, a declarat Cristian Lazăr. Citeste mai mult […]

  1. Anonim

   NU ,,inaugurată” ci ,,se va inaugura”!

 2. cetatean

  Unde-s hrubele?

  1. Anonim

   Așa arată noua piață, ca în Evul Mediu.

 3. Doru

  Am incredere in acest primar, baiat tanar, dar care isi iubeste orasul si concitadinii. Deunazi, am aflat ca face parte dintr-o familie faina, de oameni gospodari din Simleu. Anonimule, iti propun sa mergem la inaugurare, ca banuiesc ca poza nu este de la noua piata, ci de la cea veche.

Leave a Comment