Nemulțumiri la Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău

Reprezentanții Liceului Tehnologic „Voievodul Gelu” sunt nemulțumiți de o eventuală mutare a chiriașilor din blocul C3 în internatul unității de învățământ.

Directorul școlii, profesoara Rodica Costache, ne-a declarat că internatul unității de învățământ a fost gândit pentru a găzduit elevi, nicidecum familii cu copii, pentru că lipsa unui control al cazării ar putea cauza mari probleme inclusiv în privința utilizării instalației electrice a imobilului. Oficialii școlii speră că proiectul de hotărâre care va fi suspus dezbaterii în ședința de consiliu local din 25 august va fi retras de pe ordinea de zi. În opinia directorului liceului, la mijloc este și siguranța elevilor, iar un astfel de aspect trebuie bine analizat. Nemulțumirea conducerii unității de învățământ a apărut în momentul publicării proiectului de hotărâre al Consiliului Local Zalău cu privire la intenția de mutare provizorie a chiriașilor din blocul C3 în internatul unității de învățământ, mutare valabilă pe perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare a blocului.

6 Thoughts to “Nemulțumiri la Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău”

 1. Dorin

  Gasiti alt loc pentru aceste familii, lasati scolile ca au destule probleme! Cand nu aveti solutii, sariti pe scoli, ca aici se poate orice, nu-i asa primarule care esti?

 2. Cetatean

  Duceti i in pusta vale s ar simti in elementul lor ca acasa ,duceti i la tara,sa lucre pamantul ,nu sa stea degeaba ,ke trebe oras dar nu ke place munca doar ciordala si maneaua

  1. Anonim

   Dacă ti-ar fii plăcut scoala un pic mai mult,doamne bine mai era

  2. Legea e lege pentru toti

   Sa munceasca ca altii si sa stea in chirii cum stau multi oameni,sa plateasca taxe
   si impizite sa lucre pamantul sa vada cum se transpira pt o bucata de paine si mamaliga,ei primesc totul de a gata,unde traim In jungla?pt un grup minoritar care intotdeauna au satit ca sunt discriminati sa sufere un orasi ntreg?

 3. Parerea mea ca autoritatile,organele competente,politie ,jandarmi nu mai fac fata,ei sunt mai presus de lege ,legea junglei

  Cineva sa ma lumineze in trecut si nu demult la lic.V.Gelu.stateau in patrula jandarmi la poarta ,oare de ce?Si un copil de gradi isi da seama ca daca o categorie de oameni trebuiesc paziti e logic ca prezinta pericol public ,social.

Leave a Comment