Lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Tipografilor

Strada Tipografilor din municipiul Zalău urmează să fie reabilitată și modernizată. Administrația locală, prin compania Citadin – care are ca obiect de activitate administrarea domeniului public, va moderniza tronsonul de la intersecția cu strada Corneliu Coposu până la intersecţia cu strada Episcopiei.

Potrivit documentațiilor tehnice-economice vor fi realizate lucrări de modernizare – 753 metri, pe trei tronsoane, partea carosabilă având lăţimea variabilă de 7,10 – 9,50 m, cu două benzi de circulaţie. Sistemul rutier existent este alcătuit din asfalt şi, parţial, din piatră spartă, prezentând denivelări majore care pun în pericol atât circulaţia rutieră, cât şi cea pietonală, din cauza lipsei trotuarelor.

Potrivit administrației locale, va fi modernizată partea carosabilă, va fi realizat un sistem nou de canalizare pluvială, va exista și o reţea de canalizaţie pentru comunicaţii electronice și vor fi amenajate trotuare. Valoarea totală a investiţiei (inclusiv TVA) este de 1.998.393 de lei din care construcţii montaj  1.959.209 de lei.

2 Thoughts to “Lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Tipografilor”

  1. […] Strada Tipografilor din municipiul Zalău urmează să fie reabilitată și modernizată. Administrația locală, prin compania Citadin Citeste mai mult […]

  2. […] Strada Tipografilor din municipiul Zalău urmează să fie reabilitată și modernizată. Administrația locală, prin compania Citadin  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment