Lucrări de prevenire a inundațiilor în Sălaj

Sălajul se numără printre județele unde sunt efectuate lucrări pentru prevenirea inundațiilor. În localitatea sălăjeană Crasna au fost efectuate deja mai multe lucrări pentru prevenirea inundațiilor. Angajații din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Sălaj au finalizat decolmatarea Văii Marin, în Crasna.

Potrivit SGA Sălaj, prin această intervenție, s-a restabilit secțiunea de scurgere a cursului de apă. Albia era încărcată cu aluviuni și material lemnos, antrenate în urma viiturilor produse anul trecut. Lucrările au fost executate în parteneriat cu Primăria Crasna, riscul de inundare a zonelor riverane fiind redus semnificativ. Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă (ABA) Someș-Tisa execută o serie de lucrări pentru întreținerea cursurilor de apă şi a obiectivelor din administrare, cuprinse în Programul anual de gospodărire a apelor, în toate cele cinci județe arondate: Cluj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare și Sălaj.

2 Thoughts to “Lucrări de prevenire a inundațiilor în Sălaj”

  1. […] Sălajul se numără printre județele unde sunt efectuate lucrări pentru prevenirea inundațiilor. În localitatea sălăjeană Crasna au fost efectuate deja mai multe lucrări pentru prevenirea inundațiilor. Angajații din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Sălaj au finalizat decolmatarea Văii Marin, în Crasna. Potrivit SGA Sălaj, prin această intervenție, s-a restabilit secțiunea de scurgere a cursului de apă. Albia era încărcată cu aluviuni și material lemnos, antrenate în urma viiturilor produse anul trecut. Lucrările au fost executate în parteneriat cu Primăria Crasna, riscul de inundare a zonelor riverane fiind redus semnificativ.…  » Mai multe detalii […]

  2. Florin

    Dar In Localitatea Marin Când o sa se Facă???

Leave a Comment