La Zalău, cursele de taxi ar putea fi plătite şi cu cardul

Posibilitatea dotării taximetrelor cu POS a fost tema unei întâlniri între reprezentanții Primăriei Zalău și președintele Asociației Camerei Taximetriștilor filiala Sălaj – Nicolae Domuța, dar și și reprezentanți ai Poliției Municipiului Zalău, Jandarmeriei și Poliției Locale. Întâlnirea a avut loc în cursul săptămânii trecute și a vizat îmbunătățirea calității serviciilor de taxi oferite cetățenilor municipiului. ”În acest sens, Primăria Municipiului Zalău a avut la transparență un proiect de hotărâre în vederea aprobării noului regulament privind organizarea și funcționarea serviciului public de transport în regim de taxi pe raza municipiului Zalău și aprobarea derulării procedurii de atribuire a două autorizații taxi, urmând să fie adoptată o Hotărâre în acest sens. În acest context a fost adusă în discuție ținuta decentă pe care șoferii de taxi trebuie să o aibă în timpul programului, comportamentul adecvat și îngrijirea autoturismelor. În situația în care niciun autoturism de taxi nu oferă posibilitatea plății cu cardul, au fost discutate aspecte cu privire la posibilitatea dotării taxi-urilor cu POS”, se precizează într-o informare emisă de Primăria Zalău. Un alt subiect dezbătut a vizat problema pirateriei, în vederea stopării concurenței neloiale.

2 Thoughts to “La Zalău, cursele de taxi ar putea fi plătite şi cu cardul”

 1. TRAFICUL CU LICENTE / BULINE ? un subiect interesant de abordat, nu?

  hai sictir. Domuta, un „gunoi” de om. Si ce mai vrea acest individ, care se prezinta ca si reprezentantul taximetristilor? Este un excroc si jumatate ! Totul pentru el ! pacat ca taximetyristi nu au curaj sa-l de-a la o parte pe acest increzut. Daca ii intrebi pe ei, acesta nu reprezinta nici macar un sfert din taximetristi din oras.
  Pacat ca nu a cerut sa fie oprit si TRAFICUL CU LICENTE !! O AFACERE DE ZECI SI SUTE DE MII DE EURO !
  La cat se vinde o licenta? 6.000 de euro ? 8.000 de euro mai mult ? Sa fie si 10.000 de euro o masina cu bulina, cand masina este un gunoi?
  De ce primaria accepta aceasta „afacere” cand stie bine ca este ILEGALA ! De ce primaria discuta cu acest individ?
  Si Domuta este tata acestor afaceri ilegale cu licente de taximetrie in Zalau ! Sau asa se lauda, ca fara el, fara sa-si ia el partea, nimeni nu misca nimic !
  Ce mai vrea Domuta? Parcari doar pentru taximetristi? Adica in acele parcari doar ei sa aiba voie si noi nu, dar ei sa poata opri oriunde fara sa aiba bunul simt sa plateasca parcarea cum facem noi ceilalti? Sau crede Domuta ca noi suntem prosti nu nu vedem? Crede ca daca Domuta promite curse gratuite pentru anumite personae „decidente”, isi poate rezolva toate problemele?
  un „agarici” care crede ca poate da lectii la toata lumea. Ce strazi sa fie inchise, care sa fie deschise, care sa aiba sensuri unice, la ce blocuri sa se poata intra si cum, etc Sau nu v-a spus ideile lui marete, de cum trebuie urbanizat orasul?
  Domuta ar fi bun sa faca echipa de vis, cu Balajel. Doua creiere odihnite si pe aceasi gandire de heirupisti. Care cred ca au raspuns la toate problemele pamantului.

  1. Anonim

   Esti pe langa subiect …baiete

Leave a Comment