La Mirșid, mobilizare pentru curățenia de primăvară

Zeci de elevi, tineri, localnici,dar și profesori ai școlilor din Mirșid și Popeni s-au mobilizat în ultimele zile pentru a strânge deșeuri din mai multe zone ale comunei, mai ales de pe marginea unor drumuri.

Participanții la acțiune, toți voluntari, inclusiv bibliotecari, au umplut zeci de saci cu deșeuri, resturi, ambalaje din hârtie și plastic, toate aruncate cel mai probabil pe marginea drumurilor de trecători. Acțiunea se înscrie în programul „România curată” și va continua în perioada următoare. Elevii participanți la acțiune au fost însoțiți de dascălii lor, iar la final au primit gogoși.

2 Thoughts to “La Mirșid, mobilizare pentru curățenia de primăvară”

  1. […] Zeci de elevi, tineri, localnici,dar și profesori ai școlilor din Mirșid și Popeni s-au mobilizat în ultimele zile pentru a strânge deșeuri din mai multe zone ale comunei, mai ales de pe marginea unor drumuri. Participanții la acțiune, toți voluntari, inclusiv bibliotecari, au umplut zeci de saci cu deșeuri, resturi, ambalaje din hârtie și plastic, toate aruncate cel mai probabil pe marginea drumurilor de trecători. Acțiunea se înscrie în programul „România curată” și va continua în perioada următoare. Elevii participanți la acțiune au fost însoțiți de dascălii lor, iar la… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Comuna Mirsid are si alte sate decât Mirsid, bine de știut

Leave a Comment