La Cizer, bază sportivă modernă

Lucrările de construcție a bazei sportive din localitatea Cizer au fost finalizate. Investiția a vizat construcția unui teren de sport multifuncțional.

Valoarea investiției este de 250.000 de lei, banii fiind alocați din bugetul local. Noul teren este situat în vecinătatea Școlii Gimnaziale „Horea” Cizer și permite practicarea mai multor sporturi. Primarul comunei Cizer, Nicolae Pavel, ne-a declarat că cei care vor avea prioritate în utilizarea terenului sunt elevii unității de învățământ, dar după ora 14, baza sportivă poate fi folosită de toți cei care doresc să facă mișcare. Cei care vin aici să joace fotbal, volei sau handbal au la dispoziție vestiarele sălii de sport și celelalte utilități disponibile în incinta unității.

Investiții în curățenia comunei

Începând cu 27 octombrie, la nivelul comunei Cizer a intrat în vigoare un program local de colectare selectivă a deșeurilor. Localnicii primesc saci menajeri în care vor colecta separat deșeurile, sacii urmând să fie ridicați din fața porții de către societatea de salubrizare. Programul de preluare a sacilor a fost afișat la sediul Primăriei Cizer, dar și pe pagina de internet a acesteia. Primarul din Cizer apreciază că un asemenea program este util pentru menținerea curățeniei la nivel local.

One Thought to “La Cizer, bază sportivă modernă”

  1. […] Lucrările de construcție a bazei sportive din localitatea Cizer au fost finalizate. Investiția a vizat construcția unui teren de sport multifuncțional. Valoarea investiției este de 250.000 de lei, banii fiind alocați din bugetul local. Noul teren este situat în vecinătatea Școlii Gimnaziale „Horea” Cizer și permite practicarea mai multor sporturi. Primarul comunei Cizer, Nicolae Pavel, ne-a declarat că cei care vor avea prioritate în utilizarea terenului sunt elevii unității de învățământ, dar după ora 14, baza sportivă poate fi folosită de toți cei care doresc să facă mișcare.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment